שאלה ?

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• שאלה ?
    עידן
    23/02/2009

שלום היתי רוצה לדעת מהם תסמינני סרטן ריאות?אני בן 18 פלוסס כבר שנה וחצי ככה או יותר שאני מרגישש קוצר נשימה במיוחד שאני מעשן היום קנייתיי סיגורת עשנתי והרגשתי קוצר נשימההה עוד שניההההה עמדתי לתעלףף בקושי יכולת ילנשום רק שאני מעשןןן נהיה לי קוצרנשימה כבד שאני לא מעשןן עדין יש לי אבל לאא כמו שאניי מעשן.. שאני גם לוקח אוויר הנשימה לא עוברת לי ושאניי בא לקחת אויר אני מרגיש בריאות כאביםם בגב מאחורהה איפה הריאות מרגיש שם כאבים ובמיוח דשאני משחק כדוןרגל בשכונה ואני רץ אני מרגישים כאבים חזקים מאוד בריאות מה אתם מציעים לי לעשות?אני פוחד שיש לי איזה מחלה ביראות חס וחלילהה ?תנו לי הצעה מה לעשות אני לא הולך לקופת חולים לבדוק מזה אני מזניח את זה כבר הרבה זמן וגם עכישו יש לי קוצר נשימה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בגיל 18

פרופ' חובב נחושתן
    25/02/2009

סרטן ראות נדיר ביותר בגיל 18 אבל יש צבים דלקתיים אחרים הבעיתיים מאד גם בגיל זה
    ממליץ ללכת לרפא ראות להערכה וטיפולים
    חובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו