שיעול כמה ימים

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• שיעול כמה ימים
    מירים
    15/03/2009

שלום דוקטור אני אשה בת קרוב ל60 מעשנת קופסא ביום יש לי שיעול וליחה צהובה כל פעם שאני הולכת לרופאת המשפחה היא שומעת את הריאות ואז נותנת לי סירופ. לפני כשנה היתה לי אותה הבעיה ונשלחתי לצילום חזה.האבחנה היתה ללא תסנין תפליט או גודש צל הלב לא גדול. שינוים ברוכיאליים כרוניים סביב שערי הריאות. כל הזמן יש לי בעיית שיעול וכאבי חזה וגב מה הם התסמינים האם אני צריכה לעבור סיטי ריאות? האם זה יכול להיות סרטן ריאות? מה היית מציע לי לעשות איזה צילומיים עלי לעבור? רופאת המשפחה שלי לא שולחת אותי לבדיקות מעמיקות יותר ואני ממש מפחדת שאין לי בעייה רצינית?מאוד אודה לך על התיחוסתך לשאלותי. תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול כמה ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי לשאלה

פרופ' חובב נחושתן
    17/03/2009

עניתי בפרוט לשאלה לא ברור לי למה זה לא מופיע
    עקרונית לפנות לרפא ראות
    לשקול ביצוע אפילו באופן פרטי ( ניתן לבצע בהדסה עכ תמורת כמה מאות שקלים) CT לסריקה
    ניתן לדבר עם רפא על יתרונות אבל גם חסרונות של בדיקה כזו שעדין לא הוכחה עד הסוף כמצילת חים
    אני תומך בביצוע הבדיקה לפחות פעם אחת למעשנים ותיקים אבל ישנם אחרים שטוענים כי לא נכון לבצע הבדיקה
    חובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו