מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף...עזרה בפיענוח C.Tטל20/10/2009
שלום רב
אמא שלנו הפילה עלינו פצצה שסיפרה שיש לה גוש בריאה.
מזה כחצי שנה התאבון שלה היה ירוד והיא ירדה הרבה במשקל (כ-30 קילו).
הרופאה שלכה אותה לכל הבדיקות האפשריות רק לא ריאות.
השבוע היא הרגישה כאבים בצד ימין והרופאה שלחה אותה לרנטגן ושם ראו בריאה השמאלית את הגוש, להל"ן מה שניצפה:
האארטה בקוטר תקין ללא סטיות.
הוריד החלול העליון ללא סטיות
אין עדות להגדלת קישוריות לימפה בשערי הריאות או באיזורים העל בריחיים.
נצפו בלוטות לימפה מוגדלות עד לקוטר 1.7 ס"מ פראטריכיאלי, פראאורטלי.
נצפו קישוריות לימפה עד לקוטר כ-11 מ"מ בבית השחי השמאלי.
כלי הדם הריאתיים הראשיים, העורקים והורידים ללא סטיות.
הוושט תקין.
הלב תקין.
חללי הפלוירה חופשיים, ללא עדות לתפליטים.
הודגם גוש בגודל 5.5X7.3 ב-LUL או RUL (לא ברור) עם מרקם בלתי אחיד, עם הצללת "זכוכית מט" מסביב.
בבקשה, אנא עדכון קצר למה שנכתב כאן, אני לא ישנה בליילה מדאגה, אני טיפוס חרד ומטופלת הכדורים והספור הזה הורס אותי.
אבקש התייחסט\ות בבקשה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
פרופ' חובב נחושתן22/10/2009כנראה שצריכה ביופסיה בהקדם ואז להבין טוב מה מצבה ומה הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)