NF1 מעכב

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• NF1 מעכב
    שמואל
    30/01/2010

שלום דר אני בן 45 סובל מי NF1 ומנגים [גידולים] ברוש שפרים שתופלוה עלידה הקרנה ממוקדת ולצורך מעכב של מחלת NF1 אופנתי לסיטי חזה שממצאים פרנכימת הריאות קשרית [5.ממ] בRLL דר מה אני אמור לאסות הים הממצה החדש יש צורך בבירור השמח לתשובה תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NF1 מעכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NF1

פרופ' חובב נחושתן
    01/02/2010

ממליץ לפנות לרפא מומחה לטיפול ב נויורופיברומטוסיס
    (יש גם פרופ בהדסה עכ - אני בטוח שיש עוד רופאים מומנ\חים בנושא בבתי חולים אחרים)
    בברכה
    חובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאכב של NF1

שמואל
    01/02/2010

קודם תודה דר אני הכן נמצה בחודשים האחרוני בבירר[מהכב בדיקות שונות] עצל פרופסור לוסו אלכסנדר שדרש לפנות לרופה ראות שדרש CT חזה כולל HRCT תפקודי ראות מלאים ואקו לב דר בבקשה הזה בדיק זו CTחזהכולל HRCT בבקשה הטור שלי למרפאה בעוד חודש אני מכבה לאספיק לכול שוב תודה דר לך ולרופאים במרפאת של שרת [בהדסה]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NF1

פרופ' חובב נחושתן
    04/02/2010

אני מציע שתפנה למומחה לנושא של NF1 כמו פרופ לוסוס בהדסה עכ
    חובב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו