שתי קשריות קטנות ב-RLL

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• שתי קשריות קטנות ב-RLL
    אני37
    09/06/2010

שלום, אני בחור בן 37 לא מעשן אף לא עישנתי עשיתי סיטי כליות ודרכי שתן על מנת לבדוק אם יש לי אבנים בכליות, בממצאי הסיטי לעניין נושא האבנים הכל תקין, אך נמצאו שתי קשריות ב- RLL בגודל כ- 5 מ"מ (חתך 4) וכ- 4 מ"מ (חתך 2 - 80266) ובסיכום הסיטי נרשם לשקול המשך בירור ע"י בדיקת סיטי חזה, רציתי לציין שאמי נפטרה לא מזמן מסרטן הריאות ואני בחור ששומר על הבריאות ונהייתי קצת חרדתי מהמחלה של אמי, האם ממצאים אלו מחייבים בדיקות נוספות (לציין שהסיטי כליות נעשה בלי חומר ניגוד) , התייעצתי עם רופאת המשפחה והיא אמרה שזה די שכיח שיש קשריות נוספות, אודה לתשובתכם, תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי קשריות קטנות ב-RLL

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשריות

פרופ' חובב נחושתן
    09/06/2010

הסיכוי שמדובר בגידול הוא אכן קטן
    אבל !
    הייתי פונה לרופא ראות על מנת שידון עמך האם יש צורך בהמשך מעקב
    חובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשרית זעירה בפט סיטי ב RLL

מלי חכים
    06/07/2016

בעלי חלה לפני שנה וחצי בלימפומה נון הוצקין היום הוא נקי ללא עדות למחלה בפט סיטי רשום שיש קשרית זעירה האם זה יכול להיות גרורה סרטנית???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו