שורף לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף לי...
    ת
    12/10/2011

אני מבקשת לדעת למה ומה אפשר לעשות כששורף בפי הטבעת אחרי שעושים יציאה.אני סובלת מדלקות חוזרות בשתן ומיד כשמתחילה לי דלקת ומתחיל לשרוף לי בנרתיק שורף לי במקביל גם אחרי יציאה בפי הטבעת.אני מרגישה את השריפה הזאת במהלך כל היום, זה לא שאני אל מנקה היטב אחרי, אני לא מבינה את זה.החיידק שמגלים לי תמיד זה אי-קולי.מה עושים ולמה זה קורה? אני דואגת לנגב את האיברים בנפרד ולא מאזור פי הטבעת לנרתיק.אני כבר מכירה את כל העצות ואני מאוד מקפידה על היגיינה במקומות הרגישים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורף לי...

הוספת תגובה

• שורף לי... - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    13/10/2011

אין קשר בין דלקת בדרכי השתן לצריבה בפי הטבעת. צריבה בפי הטבעת לאחר יציאה יכולה להיות בגלל סדק "פיסורה " בפי הטבעת. צריך להיבדק ע"י פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריפה

שירה
    14/10/2011

לי היתה תופעה זהה לתיאור שלך. נבדקתי ע"י פרוקטולוגים ולא מצאו סיבה לתופעה. אחרי סבל ממושך של כחודשיים (ממש לא יכולתי לשבת והכאבים התגברו לקראת הערב) ניסיתי להמנע ממאכלים חמוצים ובמיוחד ממיץ תפוזים ולשמחתי התופעה חלפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו