מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטריהודה18/07/2015
שלום
לפני כשלושה שבועות התחילו לי בחילות ממש חזקות בתוספת של מעט כאבי בטן (יש לציין ללא הקאות בכלל) קיבלתי מהרופא פראמין וזונטק,ושניהם לא עזרו בכלל.לאחר כשבוע וחצי הרופא הפנה אותי לבדיקת נשיפה ומצאו שיש לי הליקובקטר פילורי (וזה למרות שלקחתי נוגדי חומצה לפני הבדיקה) התחלתי בטיפול המשולש (קיבלתי אנטיביוטיקה מוקספין פורטה,אומפרדקס ועוד תרופה בשם קארין) לאט לאט אני מרגיש יותר טוב והבחילות כמעט פסקו לחלוטין, הרופא נתן לי את הכדורים לשבועיים ונשאר לי עוד כמה ימים לסיים.
ועכשיו לשאלה;בימים האחרונים אני מרגיש צרבות חזקות בגרון,ואפילו לחץ בחזה,אבל מה שהכי מפריע לי (סליחה על הביטוי) זה שאני מרגיש שיש לי "גרפס" תקוע בגרון.זה כבר כשבוע ככה,וממש מפריע לי,וגורם לי לתסכול גדול מאוד.
יש לציין שאני בחור בריא בכללי,ומעולם לא סבלתי מאיזה מחלה או משהו דומה.
אשמח לעזרה בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
פרופ' נחום ויסמן19/07/2015האנטיביוטיקה משנה את חיידקי הקיבה ומערכת העיכול ואולי זו הסיבה לתחושות ה"חדשות" בכל מקרה אם ימשיך יש לפנות לגסט5ר4ואנטרולוג לשלילת סיבות אחרות לכל התלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,עוד שאלה קטנה
יהודה19/07/2015תודה רבה על המענה המהיר.
עוד שאלה קטנה;היום סיימתי את הטיפול המשולש לאחר כשבועיים.
תוך כמה זמן בערך התחושות שציינתי אמורות לעבור ? (במידה ויש קשר ללקיחת התרופות כמובן.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)