הליקובקטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר
    יהודה
    18/07/2015

שלום
    לפני כשלושה שבועות התחילו לי בחילות ממש חזקות בתוספת של מעט כאבי בטן (יש לציין ללא הקאות בכלל) קיבלתי מהרופא פראמין וזונטק,ושניהם לא עזרו בכלל.לאחר כשבוע וחצי הרופא הפנה אותי לבדיקת נשיפה ומצאו שיש לי הליקובקטר פילורי (וזה למרות שלקחתי נוגדי חומצה לפני הבדיקה) התחלתי בטיפול המשולש (קיבלתי אנטיביוטיקה מוקספין פורטה,אומפרדקס ועוד תרופה בשם קארין) לאט לאט אני מרגיש יותר טוב והבחילות כמעט פסקו לחלוטין, הרופא נתן לי את הכדורים לשבועיים ונשאר לי עוד כמה ימים לסיים.
    ועכשיו לשאלה;בימים האחרונים אני מרגיש צרבות חזקות בגרון,ואפילו לחץ בחזה,אבל מה שהכי מפריע לי (סליחה על הביטוי) זה שאני מרגיש שיש לי "גרפס" תקוע בגרון.זה כבר כשבוע ככה,וממש מפריע לי,וגורם לי לתסכול גדול מאוד.

יש לציין שאני בחור בריא בכללי,ומעולם לא סבלתי מאיזה מחלה או משהו דומה.

אשמח לעזרה בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר

הוספת תגובה

• הליקובקטר - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    19/07/2015

האנטיביוטיקה משנה את חיידקי הקיבה ומערכת העיכול ואולי זו הסיבה לתחושות ה"חדשות" בכל מקרה אם ימשיך יש לפנות לגסט5ר4ואנטרולוג לשלילת סיבות אחרות לכל התלונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,עוד שאלה קטנה

יהודה
    19/07/2015

תודה רבה על המענה המהיר.
    עוד שאלה קטנה;היום סיימתי את הטיפול המשולש לאחר כשבועיים.

תוך כמה זמן בערך התחושות שציינתי אמורות לעבור ? (במידה ויש קשר ללקיחת התרופות כמובן.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו