טעות באבחנה ונזק למעי

מנהל הפורום

ד"ר מוחמד מסארוה
ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803
לקביעת תור אצל ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803 ללא פרסום בפורום
 
  • טעות באבחנה ונזק למעי
    יניב
    04/02/2019

    בהמשך להןדעה הקודמת כריתה של רירית במקום פוליפ בגלל טעות באבחנה יכול חגאום לנזק לריריצ, מעי הגס, או לכן פוליפים בעתיד ? או הפציעה מהכריתה לא מזיקה ותשקם טת עצמה. תודה .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר מוחמד מסארוה - 053-4877803

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד"ר מוחמד מסארוה
    04/02/2019

    זה לא ממש טעות
    זה קורה כל הזמן. עדיף להוציא כל מה שנראה חשוד גם אם יוכח שזה תקין
    אין מה לדאוג
    סהכ הבדיקה תקינה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


