עצירות כרונית יותר מעשר שנים בתהליך החמרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות כרונית יותר מעשר שנים בתהליך החמרה
    שמעון
    11/10/2019

שלום רב, מאז שאני זוכר את עצמי סובל מעצירות. נבדקתי בקולונסקופית חלקית, תנועתיות מערכת העיכול לפרוסקופיה ועוד בדיקות במשך השנים שיצאו תקינות. נאמר לי להשתמש בנרות גליצרין וכך עשיתי שנים רבות. לאחרונה הנרות הפסיקו לעבוד והתחלתי להשתמש בנורמלקס (לפני יומיים) שעובד באופן חלקי בלבד. היום קמתי בחמש בבוקר עם רצון ליציאה שלא באה למרות שימוש בנר גליצרין, שתיית מים, קפה, מים פושרים עם שמן זית ולימון, אכילת תפוח וירקות. אני מרגיש את היציאה בפתח פי הטבעת אך היא לא יוצאת וברגע שאני מתאמץ להוציא את הצואה היא לא יוצאת ונוצר מתח רב ברגליים וחולשה של הרגלים עד חוסר יכולת לעמוד. מה זה? איך אוכל לטפל בזה? ברקע טרשת נפוצה, ריבוי פריצות דיסק, לאחרונה ניתוח ארתרוסקופיה ברך ימין בהרדמה מלאה(החמרה בעצירות לאחר הניתוח לפני כחודש). חולשת הרגל לדעתי משפיעה על היכולת לדחוף בצורה מאוזנת. האם ההחמרה קשורה בניתוח? מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לעצירות רבת שנים זו? איך אוכל לפתור זאת? תודה על הקריאה, מצפה לגאולה 😊😊😊

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    11/10/2019

הי
    נראה לי צריך לקבוע תור להערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו