מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים המערבים בטן עליונה ואמצע גבעינת23/05/2009
שלום,
לאחרונה מזה כחודש סובלת מכאב מוזר בשכיבה במהלך השינה וזה מעיר אותי, כמו שריפה באמצע הגב וכאב דומה בבטן עליונה.. יש לי התחושה שזה כאב שמוקרן מהבטן לגב.. כמו צירים (בא והולך..בא והולך..מפסיק כעבור כמה זמן אבל רק אם אני לא בשכיבה). במקביל תחושה של תסיסה או צרבת בבטן. בנוסף במהלך היום חשה לפעמים כאב של רעב על בטן ריקה, שמצריך מיד להכניס משהו לאכול על מנת להרגיע את הכאב. הכאבים המשונים האלה בשכיבה כואבים מאד בגב.. אינני מצליחה לשייך האם הבעיה היא בגב או בבטן למרות ששורף יותר בגב.( בימים האחרונים התווספה תופעה נוספת של פריחה כמו עקיצות יתושים..מעין תפיחות בעור מגרדות בכל הידיים והרגליים.. זה חולף מעצמו לאחר מספר שעות. דווקא בנוגע לפריחה נראה לי שזה מופיע כתוצאה מלחץ וחרדה מיד לאחר התקף הכאבים שקורה לי בשינה. סתם השערה..)
בחורה רזה,בת 39 +2 בוגרות, לא בהריון.. (הכאבים החלו במהלך טיפול אנטיביוטי ממושך כמעט חודשיים מסוג מינוציקלין לרוזציאה בעור הפנים.. אבל בשל הכאבים המוזרים הפסקתי את הכדורים כבר לפני שבוע!!.. אבל התופעה לא נעלמה. אם יש בכלל קשר.)
יש לציין שלא סבלתי בעבר הרחוק מבעיות גב או בטן.
כמו מה זה נשמע הבעיה שמתארת?? מחפשת כיוון שאדע גם לאיזה רופא לפנות.. ואילו בדיקות צריכה לעבור?
המון תודה על העזרה,
בכבוד רב
עינת המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי צרבת?
עינת23/05/2009עכשיו כעבור כמה שעות.. אני שמה לב לעוד פרטים.. תחושת צריבה באזור החזה והצוואר.. יש כאילו צורך חזק לאכול משהו רק שעכשיו אני מרגישה את כל הכאבים שתארתי קודם גם אחרי בליעה.אני כבר בקושי אוכלת כי למדתי לשים לב למצבים שמחמירים את זה.
לפי חיפוש באינטרנט.. זה נשמע כמו צרבת רק שלא ידעתי קודם שבצרבת מרגישים גם צריבה בגב. אני כמעט משוכנעת עכשיו שזה צרבת, זה נשמע פשוט אבל זה סבל נוראי.
האם זה יכול לעבור מעצמו או שזה מחייב טיפול?? ומה יכולה לעשות כדי לעזור לפני שאגיע לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ' אלכסנדר פיש23/05/2009עינת שלום:
הכתובת המתאימה לתלונותייך היט גסטרואנטרולוג.
יתכן ומדובר ברפלוקס קיבתי ושטי.
אך יש להוציא מכלל חשבון אפשרויות אחרות-חלקן משניות למתן אנטיוטיקה.
עד להגעה לגסטרואנטרולוג יש מקום לקחת תרופות להורדת חומציות שניתן לקנות ללא רשם
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)