המון המון גזים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המון המון גזים.
    לילי
    02/12/2009

שלום,
    אני בת 25 והמון מזונות גורמים לי לגזים, בין היתר שעועית,אפונה,עדשים,כרוב,כרובית,ברוקולי,פול,חומוס.
    ואני נמנעת לאכול אותם,למרות שאני מאוד אוהבת.
    אם במקרה יוצא לי (במודע או לא) לאכול תבשיל המכיל אחד ממרכיבים אלה יוצאים לי המון גזים (אומנם שקטים אבל מאוד מסריחים - סליחה על התיאור.).
    בתוכנית TV שראיתי אתמול, תזונאית קלינית דיברה על פרוביוטיקה.
    ובין היתר אמרה שזה יכול לעזור נגד גזים.
    האם נכון? מה זה פרוביוטיקה? איך נוטלים? האם בכדור או בנוזל? האם נמצא במזונות כלשהם?
    מה אתה ממליץ?
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המון המון גזים.

הוספת תגובה

• גם אני סובלת מאותה בעיה

אנונימי
    04/12/2012

נאדים שקטים וקטלניים בתכיפות מרובה מאוד
    אם תמצאי משהו שיעזור אנא חילקי איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון גזים. - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    17/12/2012

יצירת הגזים המרובה הקשורה למאכלים שציינת נובעת מכמות הסיבים שבהם ומהתפרקותם על ידי חיידקי המעי. שיני חיידקי המעי לא בהכרח תשפר את התלונות. רצוי להתאים את כמות המצטרכים שאת אוכלת לכמות הגזים שאתה את יכולה "לחיות בשלום".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים

ד''ר רם דיקמן
    02/12/2009

גזים הן תוצאה של אכילה שלא מתאימה לך ולגופך, נסי לבדוק אם הפסקת חלב ומוצריו עוזרת, לאחר מכן בחני פרי וירק, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי שלום

אור
    02/12/2009

המזונות שציינת הינם מזונות הידועים כגורמי גזים, פתרון טבעי להקלת העניין מנסיון של הרבה אנשים - נסי לשלב עם הארוחה זרעי קימל. םלפזר זרעי קימל בתוך התבשיל, ניתן גם לשתות את הזרעים כחליטה עם מים חמים בסמוך לארוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו