מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    טלי
    26/05/2011

אני בת 38 ואני סובלת כבר מזה כ-3 שנים מתופעה שאין לה פתרון ואני מיואשת,הוצע לי לפנות בבעיה זו אליכם.
    התופעה היא כזו: (אני קוראת לזה התקף)
    אני סובלת מבחילות נוראיות ,תחושה שכל האוכל עולה לי בגרון,מלווה בגרפסים,חולשה עצבנות ותשישות(לעיתים גם צמרמורות) המעיבים על כל התנהלותי ואורך חיי.
    התופעות הללו באות לסרוגין,הן יכולות להופיע באמצע החודש,לקראת מחזור או בזמן מחזור, הן באות כמין התקפה וחולפות אחרי 3,4 ימים.
    רופאת המשפחה שלי בעצמה כבר אין לה תשובות ממה זה נובע.
    ערכתי בדיקות כמו:הליקובטור-שבעבר נמצא חיידק קיבלתי טיפול והוא עבר.
    בדיקות דם למניהם,לקחתי פארמין שלא עזר כלל.
    רופאת נשים אמרה לי כי אלו תופעות של הגיל ונתנה לי כדור טבעי לפני מחזור אך גם זה לא עזר.
    אציין כי אני לוקחת מס' תרופות:
    נורמיטן+ווזודיפ-, אלטרוקסין-, סרוקסט-,תרופות טבעיות :להורדת כולסטרול,לברזל.
    חשוב לי לציין ששמתי לב כי התופעות הללו באות או מחמירות באם בלילה ישנתי מאוחר
    ואז ביום למחרת מתחיל הסבל.
    בבקשה,האם יש מזור ומרפא למה שקורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    27/05/2011

אין לכל הפרעה במערכת העיכול הסבר פשוט או טיפול שפוט. לאור העובדה שכל הבירור תקין ושמת לב לכך שמצב של סטרס לגוף כמו היעדר שינה וכו' מתחילים התקף, כדאי לדעתי לנסות לאחר לילה כזה לנסות כדור קלונקס ומנוחה ולראות האם ההתקף לא מתפתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו