דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    גלי
    20/11/2011

צהריים טובים,

אתמול קיבלתי מכה בציפורן (חשוב לי לציין שיש לי בניית ציפורניים מלאכותית)

הציפורן המלאכותית נשברה ונפלה עם הציפורן שלי-ולא מהשורש אלא מהחצי.

זה קרה בצהריים,ירד לי דם וכאב לי בטירוף. בערב שמתי משחת פולידין וחבשתי את המקום..

לפני זמן קצר הורדתי את התחבושת כדי לשטוף את המקום ולמרוח מחדש פולידין אבל מה שקרה זה שהצלחתי להוריד את כל התחבושת מלבד במקום שנוגע ישירות בפולידין ובבשר היכן שנפלה הציפורן...שמתי את האצבע עם פיסת התחבושת הקטנה שדבוקה בכוס עם מים פושרים בערך 5 דקות על מנת לרכך ושאוכל להוריד את התחבושת אך ללא הצלחה.... ולמשוך אותה מהבשר אני לא יכולה כי כואב לי...

בבקשה תגידו לי מה עליי לעשות כדי להוריד את החתיכת תחבושת שנותרה דבוקה לעור כנראה כתוצאה מהדם שהיה והתייבש..וגם כי העור עדיין היה טרי ורטוב... ובבקשה תנו לי טיפים ועזרה שאני אעשה זאת ולא לגשת למרפאה בבקשה בבקשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

• דחוף! - תגובה

חיים זייד
    20/11/2011

וואאו כמה שזה כואב
    למיטב נסיוני שימי בקערה מים חמים (רק לא לקבל כוויה- מים בדרגת חום סבירה שנעים להכניס את היד)הוסיפי סבון נוזלי והכניסי את האצבע\יד ל15 עד 20 דק
    לאחר כרבע שעה נסי כשהיד במים לקלף את התחבושת , אם לא הולך תני לזה עוד 15 דק נוספות ,
    נראה לי שבכל מקרה תצטרכי להגיע למרפאה כדי שעין מקצועית תפקח על זה ....
    ע"מ שלא תקבלי זהום ,
    שווה גם לחבוש את המקום עם ויטהמרפן זו משחה מעולה שמחטאת וגם בונה תאי עור חדשים .
    בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך..

גלי
    21/11/2011

לאחר קרוב לשעתיים הצלחתי להסיר לגמרי את התחבושת שנדבקה..בטבילה במים חמימים וסבון גוף נוזלי..
    לאחר מכן לא חבשתי את המקום כדי שהתחבושת לא תידבק לי שוב למקום וגם כדי שלא תהיה הרבה לחות ושהמקום יתייבש מה שכן אני כל הזמן מורחת משחת פולידין,שהיא אנטיספטית...
    פעם אחת במהלך היום אני טובלת את האצבע בכלי חד פעמי עם מים חמימים וסבון.. לאחר שהאצבע ממש מתייבשת אני מורחת את הפולידין... חשוב לי לציין שבמהלך הלילה אני מורחת משחת עיניים שהיא אנטיביוטית..ולא חובשת..
    האם מה שאני עושה זה בסדר...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך.. - תגובה

חיים זייד
    21/11/2011

את צריכה להיות זאת שיודעת ,
    מה מצב האצבע? מתחיל תהליך ריפוי\הגלדה או שזה עדיין טרי ,אדום כמו בשר חי ??
    הפולידין אמור לייבש את המקום ,
    ושוב אני ממליץ בחום על הויטהמרפן זו משחה שמחוללת נפלאות.
    רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו