מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויה ממים רותחיםלירון01/09/2009
לפני יומיים נשפכו עלי מים רותחים על הרגל, שמתי ישר ביצה, כמה שעות אחרי הופיעו לי 2 שלפוחיות ענקיות על האצבעות של הרגל, הגעתי לרופא יום אחרי והוא אמר לי שאין מה לעשות ולשים יוד,
הוא הציע לי לפוצץ את השלפוחית לבד ואז לשים וד אבל שמעתי שזה לא מומלץ, יש עוד משהו חוץ מיוד שאני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ביצה למה???
חיים זייד01/09/2009בכוויה ממים חמים הכי חשוב זה לקרר במים מהברז לכסות במטלית \מגבת רטובה או לחילופין להשתמש אחרי השטיפה במים בתחבושות \נוזלים נגד כוויות כדוגמאת ה"ברנשילד" או "הידרוג'ל",
הם עשיות מתרכיז צמח עץהתה ועוצרות את התפתחות הכוויה ומורידות משמעותית את הכאבים,
זה מסוג הדברים שחשוב שיהיה בהישג יד ,
אשר לכוויתך הנוכחית אכן פולידין מייבש ואני מציע לך לגשת אולי לרופא נוסף להיתייעצות , אני יודע שמשתמשים במשחת "סילוירול" לטיפול בכוויות מהסוג שלך , בד"כ שוטפים היטב את המקום מייבשים ואז חובשים עם סילוירול ל-24 שעות וחוזר חלילה עד שיש עור חדש,
אני ממליץ שעד שתראי רופא נוסף אל תפוצצי שום שלפוחית בעצמך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)