כוויה ממים רותחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה ממים רותחים
    לירון
    01/09/2009

לפני יומיים נשפכו עלי מים רותחים על הרגל, שמתי ישר ביצה, כמה שעות אחרי הופיעו לי 2 שלפוחיות ענקיות על האצבעות של הרגל, הגעתי לרופא יום אחרי והוא אמר לי שאין מה לעשות ולשים יוד,
    הוא הציע לי לפוצץ את השלפוחית לבד ואז לשים וד אבל שמעתי שזה לא מומלץ, יש עוד משהו חוץ מיוד שאני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה ממים רותחים

הוספת תגובה

• למה ביצה למה???

חיים זייד
    01/09/2009

בכוויה ממים חמים הכי חשוב זה לקרר במים מהברז לכסות במטלית \מגבת רטובה או לחילופין להשתמש אחרי השטיפה במים בתחבושות \נוזלים נגד כוויות כדוגמאת ה"ברנשילד" או "הידרוג'ל",
    הם עשיות מתרכיז צמח עץהתה ועוצרות את התפתחות הכוויה ומורידות משמעותית את הכאבים,
    זה מסוג הדברים שחשוב שיהיה בהישג יד ,
    אשר לכוויתך הנוכחית אכן פולידין מייבש ואני מציע לך לגשת אולי לרופא נוסף להיתייעצות , אני יודע שמשתמשים במשחת "סילוירול" לטיפול בכוויות מהסוג שלך , בד"כ שוטפים היטב את המקום מייבשים ואז חובשים עם סילוירול ל-24 שעות וחוזר חלילה עד שיש עור חדש,
    אני ממליץ שעד שתראי רופא נוסף אל תפוצצי שום שלפוחית בעצמך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו