ידוש טיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• ידוש טיפול שורש
    יניב
    23/07/2011

שלום,
    הופנתי ע''י רופא השניים שלי לרופא ממוחה לחידושי טיפןל שורש בשיניים 14,16. הטיפול והשיקום יקרים וסיכויי ההצלחה לא ברורים לי לגמרי, מה הייתה מציע לי לעשות, והאם ניתן לפנות לרופא שביצע את הטיפולים הקודמים כדי לתקן את המצב על חשבונו.

בנוסף אני סובל באופן רצוף מבעיות שיניים והעליות גבוהות. האם ניתן לקבל סיוע כספי בנושא מגוף ציבורי כל שהוא (ביטוח לאומי, קופ''ח) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידוש טיפול שורש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידוש טיפול שורש - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    23/07/2011

יניב שלום,
    קשה לתת לחוות דעת רק על סמך התיאור שלך.
    בחידוש טיפול שורש לעיתים יש צורך ראיה טובה יותר ( בעיקר בטיפולי שנראים כטיפולים טובים ואשר בכל זאת קימיים בהם תהליכים דלקתיים.)- לחלק מן הרופאים המתעסקים בטיפולי שורש יש מיקרוסקופ אשר עוזר להןם לראות את הסיבה לכישלון של הטיפול שורש - לעיתים קיימות תעלות נוספות אשר בעין רגילה לא ניתן לראותן.
    במקרה של טיפול שורש שאינו עומד מראש בקריטריונים הנדרשים יש הגיון לבצע את החידוש אך ללא עזרה של מיקרוסקופ.
    לגבי הנטיה שלך לבעיות בשיניים - עליך להבדק ולקבל יעוץ לגבי איך למנוע ולהמנע מעששת ומחלות חניכיים וכך תוכל להפחית במידה ניכרת את הצורך שלך בטיפולי שיניים.
    ישנן קרנות אשר יכולות לעזור במימון טיפולי שיניים - עליך לפנות אליהם דרך מוסדות הרווחה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו