השתלת שינייים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלת שינייים
    לבנה
    31/07/2011

שלום לפני כארבעה חודשים עשו לי השתלות שיניים. השבוע התקשרו אלי מהמרפאה לבוא למידות. הגעתי למידות ונאמר לי שאצטרך לבוא עוד פעמיים פעם אחת למדידה ופעם שניה להדבקה. (יש לי ביטוח שיניים הפניקס דרך חברת בזק) השתתפתי כמובן המחיר שביקשה החברה . לפתע היום התקשרו אלי מהמרפאה ואמרו שאני צריכה להוסיף למעלה מ900 שקלים על שיניים זמניות. יש לציין שהשניים הן אחוריות ולא קדמיות אז מדוע אני צריכה שיניים זמניות? נאמר לי שאפילו אם השינייםה זמניות יהיו יום אחד בפה עלי לשלם את הסכום. האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שינייים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת שינייים - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    03/08/2011

לבנה שלום,
    לא ברור לי למה את מופתעת - בד"כ לפני הטיפול דנים בתוכנית הטיפול ואז היית אמורה לראות שיש כתרים זמניים ושהם עולים כסף.
    בכל מקרה יש חשיבות לכתרים זמניים - איני מכיר את המקרה שלך אולם לכתרים הזמניים יש מספר תפקידים.
    יצור הכתרים הזמניים צורך זמן , חומר וכסף לכן יש לכתרים הללו עלות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לבנה
    04/08/2011

בוקר טוב. שאלת מדוע אני מופתעת? אני 4 חודשים בלי כתרים זמנייים אז בשבוע האחרון לעשות אותם למה? למה לא הציעו לי בהתחלת לעשותם אלא עכשיו שכבר הטיפול כמעט נגמר? זו ההםתעה שלי מדוע לא עשו בהתחלת הטויפול? הרי 4 חודשים אני עם השתלים ובלי כתר ים זמניים זו ההפתעה. אם היו מציעים לי בתחילה בודאי שהייתי עושה אבל לא כתרים זמנייים לכמה ימים . יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו