מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתלת שיניייםלבנה31/07/2011
שלום לפני כארבעה חודשים עשו לי השתלות שיניים. השבוע התקשרו אלי מהמרפאה לבוא למידות. הגעתי למידות ונאמר לי שאצטרך לבוא עוד פעמיים פעם אחת למדידה ופעם שניה להדבקה. (יש לי ביטוח שיניים הפניקס דרך חברת בזק) השתתפתי כמובן המחיר שביקשה החברה . לפתע היום התקשרו אלי מהמרפאה ואמרו שאני צריכה להוסיף למעלה מ900 שקלים על שיניים זמניות. יש לציין שהשניים הן אחוריות ולא קדמיות אז מדוע אני צריכה שיניים זמניות? נאמר לי שאפילו אם השינייםה זמניות יהיו יום אחד בפה עלי לשלם את הסכום. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתלת שינייים - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר03/08/2011לבנה שלום,
לא ברור לי למה את מופתעת - בד"כ לפני הטיפול דנים בתוכנית הטיפול ואז היית אמורה לראות שיש כתרים זמניים ושהם עולים כסף.
בכל מקרה יש חשיבות לכתרים זמניים - איני מכיר את המקרה שלך אולם לכתרים הזמניים יש מספר תפקידים.
יצור הכתרים הזמניים צורך זמן , חומר וכסף לכן יש לכתרים הללו עלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לבנה04/08/2011בוקר טוב. שאלת מדוע אני מופתעת? אני 4 חודשים בלי כתרים זמנייים אז בשבוע האחרון לעשות אותם למה? למה לא הציעו לי בהתחלת לעשותם אלא עכשיו שכבר הטיפול כמעט נגמר? זו ההםתעה שלי מדוע לא עשו בהתחלת הטויפול? הרי 4 חודשים אני עם השתלים ובלי כתר ים זמניים זו ההפתעה. אם היו מציעים לי בתחילה בודאי שהייתי עושה אבל לא כתרים זמנייים לכמה ימים . יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)