טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לחלוק איתכם את הרגשתי , אני מרגישה פרייארית ומטומטמת שהסכמתי שרופאה מומחית לטיפולי שורש מכפר סבא שהגעתי אליה דרך המלצה של רופא לקחה על טיפול שורש בלבד בלי מבנה וכתר 2100 ש"ח אינני יודעת מה חשבתי לעצמי באותו רגע וכשביקשתי ממנה הנחה היא ממש גיחכה עליי ואמרה למה לי לתת לך הנחה? היום אני יודעת שרופאים מומחים לטיפולי שורש לוקחים מקסימום 1500 ש"ח.
אני לא יודעת אם זה בגלל ההיריון המתקדם שלי שלא היה לי חשק להשוואות מחירים וגם פחדתי שהטיפול יהיה לא סטרילי ואמר לי הרופא שהיא טובה מאוד בינתיים יש לי כבר שלושה ימים כאבים חזקים ואני מרגישה כאילו שדדו אותי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עלות טיפול אצל מומחה נע בין 1500-2500 שח, תלוי סוג השן. הכאב יחלוף ומה שישאר הוא טיפול שורש איכותי שישמש אותך שנים רבות, לפחות כך אני מקווה. רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד