ציסטה בלסת תחתונה שינם קדמיות

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום
 
  • ציסטה בלסת תחתונה שינם קדמיות
    לימור
    25/08/2011

    שלום רב
    בשבוע הבא נקבע תור לבני בן ה14 וחצי להוצאת ציסטה מהפה שגרמה לחור ענק בלסת התחונה ולאיבוד עצם הוסבר לי שינקזו וינקו את הציסטה מהיסוד בהרדמה ושבועיים בערך הילד יהיה בבית בהשגחה ובשל גילו הצעיר העצם תיגנה מעצמה במידה ולא תישקל תוכנית השתלת עצם..האם עליי להיות בדאגה או שזה דבר שכיח ובעל פיתרון ואני לא צריכה להיתרגש מיזה..שיאבד את השינים הקדמיות..או כל נזק כלשהו בלסת..אשמח לתשובה מהירה הניתוח ביום שני הקרוב תודה מראש אמא מודאגת.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ציסטה בלסת תחתונה שינם קדמיות - תגובה

    ד''ר רונן דביר
    25/08/2011

    שלום לימור
    אני מאחל הצלחה בניתוח
    נקודה אחת שהייתי רוצה להעלות מכיוון שזה נושק בתחום התמחותי: כדאי לבדוק עם הכירורג האם יש סכנה לפגיעה בקצה השורשים במהלך הפרוצדורה הכירורגית. במידה וצפוייה פגיעה כזו כדאי לבדוק איתו האם כדאי לבצע טיפולי שורש לפני ביצוע הניתוח. יתכן ואין בכך צורך, אך כדאי לשאול כדי להיות בטוחים.
    קשה לי להגיב לשאר השאלות מכיוון שאין לי הנתונים של ה CT וממצאי הבדיקה הקלינית והרנטגנית. כדאי לשאול שאלות אלו את כירורג הפה והלסת.
    רק בריאות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו