מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תעלות סתומותדניאל11/09/2011
שלום רב.
אני בן 24 ויש לי שן שהתעלות בה סתומות והרופא שיניים עובד עליה יותר משנה שלמה!!
האם זה הגיוני?
הוא אומר שהתעלות סתומות והוא לא יכול לסתום יל שן כשהתעלות סתומות וזה לוקח זמן כל פעם לנסות לפרוץ את הסתימה.
הוא כבר סיים לנסות לפרוץ את התעלות, חלק מהתעלות הוא הצליח לפרוץ חלקית, ואת השאר אי אפשר. הוא אמר לי שנחכה כמה זמן ואם לא יהיו כאבים הוא יסתום לי, כתר וכו'.
האם כל הסיפור הזה הגיוני.?
בתודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלות סתומות - תגובה
ד''ר רונן דביר12/09/2011לא , הסיפור שלך לא הגיוני
טיפול שורש לא לוקח שנה שלמה, אלא מפגש אחד או שניים (בדר"כ)
לעיתים יש מקרה קשה עקב תעלות צרות או סתומות. יש לכך פתרונות קלינים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם התעלות סתומות?
דניאל13/09/2011הרופא שלי טען שהתעלות ממש סתומות? מה אפשר לעשות? כבר שילמתי לו 1500 שקל על הטיפול וגם על כתר.
תודה על התגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל
מ18/09/2011נדמה לי שאתה צריך לדרוש ממנו את כספך חזרה (אם לא את כולו, לפחות את החלק היחסי מטיפול השורש ואת הכסף על הכתר (הזמני, אם קיים והקבוע).
לאחר מכן, חפש רופא על המלצות, או גש לקופת החולים שלך (יש יופי של רופאי שיניים שם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם התעלות סתומות? - תגובה
ד''ר רונן דביר19/09/2011לעיתים יש תהליך טיבעי של סגירת התעלות. יש לכך פתרונות שונים
אני מציע שתבקש הפנייה למומחה לטיפולי שורש. בהפנייה כדאי ליתאר את כל תהליך הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)