תעלות סתומות

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• תעלות סתומות
    דניאל
    11/09/2011

שלום רב.
    אני בן 24 ויש לי שן שהתעלות בה סתומות והרופא שיניים עובד עליה יותר משנה שלמה!!
    האם זה הגיוני?
    הוא אומר שהתעלות סתומות והוא לא יכול לסתום יל שן כשהתעלות סתומות וזה לוקח זמן כל פעם לנסות לפרוץ את הסתימה.

הוא כבר סיים לנסות לפרוץ את התעלות, חלק מהתעלות הוא הצליח לפרוץ חלקית, ואת השאר אי אפשר. הוא אמר לי שנחכה כמה זמן ואם לא יהיו כאבים הוא יסתום לי, כתר וכו'.

האם כל הסיפור הזה הגיוני.?

בתודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעלות סתומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלות סתומות - תגובה

ד''ר רונן דביר
    12/09/2011

לא , הסיפור שלך לא הגיוני
    טיפול שורש לא לוקח שנה שלמה, אלא מפגש אחד או שניים (בדר"כ)
    לעיתים יש מקרה קשה עקב תעלות צרות או סתומות. יש לכך פתרונות קלינים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם התעלות סתומות?

דניאל
    13/09/2011

הרופא שלי טען שהתעלות ממש סתומות? מה אפשר לעשות? כבר שילמתי לו 1500 שקל על הטיפול וגם על כתר.

תודה על התגובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רופאה אבל

מ
    18/09/2011

נדמה לי שאתה צריך לדרוש ממנו את כספך חזרה (אם לא את כולו, לפחות את החלק היחסי מטיפול השורש ואת הכסף על הכתר (הזמני, אם קיים והקבוע).

לאחר מכן, חפש רופא על המלצות, או גש לקופת החולים שלך (יש יופי של רופאי שיניים שם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם התעלות סתומות? - תגובה

ד''ר רונן דביר
    19/09/2011

לעיתים יש תהליך טיבעי של סגירת התעלות. יש לכך פתרונות שונים
    אני מציע שתבקש הפנייה למומחה לטיפולי שורש. בהפנייה כדאי ליתאר את כל תהליך הטיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו