שלום לכם

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    להלהלה
    15/09/2011

אני בת 17 וחצי, יש לי שן חלבית ללא שורש בלסת התחתונה. ועקרו לי אותה.
    לפני כשבועיים הלכתי לעשות ניקוי אבנית, ועשו לי רנטגן בשיניים ליפני הטיפול, ואמרו לי שיש שן נוספת שהיא חלבית ללא שורש ושיש בה חור ממש גדול בתוך השורש שלה (בחיים לא הרגשתי כאבים בשן הזאת!) אמרו לי שצריך לעשות טיפול שורש ומעל כתר כסוף. שילמתי 530 שקל על טיפול השורש והכתר, יום למחרת, הרגשתי שהכתר מיתנדנד לי ואני מרגישה משהו נסדק מתחתיו.

אני לא יודעת אם זו רשלנות רפואית, כי בזמן הטיפול הרופאה והאסיסטנטיות שלה כול הזמן ריכלו וצחקו ויכול להיות שהיא לא הידביקה לי טוב את הכתר.

אני ממש לא יודעת מה לעשות, כואב לי, כשאני מנסה לנדנד את הכתר עם האצבעות הוא לא זז, אבל אני מרגישה כשאני לועסת איך הוא ניכנס לי לתוך הבשר בחניכיים ומיתחכך עם השיניים שלידו.

היתקשרתי למירפאה בה עשו לי את הטיפול ואמרו לי לגשת לשם בעוד שלושה ימים. עד אז לא יודעת איך אני אשרוד.. אני מפחדת שהיא תכאיב לי שם כשהיא תנסה לנדנד, או שהיא תבקש כסף נוסף על תיקון הבעיה, אני בבעיה כספית חמורה ואולי שילמתי את ה- 530 שקל לחינם והיה עדיף לעקור.

בנוסף הרופאה ניסתה לשכנע את אמא שלי לעשות שתל שיראה כמו אמיתי במקום השן שנעקרה, בטענה שהכתר מכוער ושיצחקו עליי כשאחייך (לא רואים בכלל את השיניים האלה בחיוך! ופה חשדתי) אמא שלי לקחה את זה ללב ופרצה בבכי ביגלל המצב הכספי.

אני לא סומכת על הרופאה הזאת כבר ואין לי מושג אני אני אעשה עם הכתר הזה....
    ואם הנזק גדל עוד יותר מכול הנידנודים שלו ומהתחושה שמשהו ניסדק מיתחת לכתר.

בנוסף אחרי הטיפול כול השיניים שלי כואבות וקשה לי לשתות משקאות קרים או חמים.

הכתר יכול ליפול לי בשינה?

ללכת לרופאה הזאת בעוד שלושה ימים, ומה לומר לה? (היא אמרה שאני יכולה לבוא בלי אמא)

או שללכת להיתיעץ עם רופא אחר?

תודה רבה על הסבלנות, דואגת מאוד...
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם כשנוגעת עם הלשון מרגישה תזוזה

להלהלה
    15/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכם - תגובה

ד''ר רונן דביר
    18/09/2011

אני מתנצל אבל לא הבנתי את פרטי המקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו