מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות בנוגע לעקירת שן 24מ18/09/2011
שלום,
לאחר ביקורת במרפאת שיניים התברר לי כי שן 24 שלי מיועדת לעקירה.
קצת על ההיסטוריה שלה:
לפני כחמש שנים היא עברה בצבא טיפול שורש שככל הנראה גרם לדלקת.
לפני כשלוש שנים היא עברה ניתוח בשורש (ע"י פתיחה של החניכיים מעלה) להוצאת הדלקת.
אינני יודעת אם הניתוח עבר בהצלחה, שכן היום היא מיועדת לעקירה...
בעוד כשבוע אלך להתייעצות בנוגע לה והייתי רוצה לדעת מה עלי לשאול בכדי להבין האם אין מנוס מעקירתה.
כמו כן, מכיוון שזוהי שן קדמית, רציתי לברר האם יש איזושהי אפשרות להשלים את מקומה של השן מיד לאחר העקירה בכדי שלא להסתובב חסרת שן.
דבר נוסף שאני חוששת ממנו הוא פעולת העקירה. רק מלקרוא את התיאורים על המלקחיים נמלאתי דמעות ואני סבורה שיהיה לי קשה מנשוא לראות את נסיונות הרופא להוציא לי את השן.
היכן ניתן לבצע את פעולת העקירה בהרדמה מלאה?
אני מעריכה שלאחר תשובתכם אעלה עוד שאלות,
אך בינתיים - תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בנוגע לעקירת שן 24 - תגובה
ד''ר רונן דביר19/09/2011כדאי לשאול האם הטיפול הכירורגי בוצע ע"י מומחה לטיפולי שורש. במידה והטיפול לא הצליח ולא בוצע ע"י מומחה אז כדאי לבקש הפנייה לאנדודונט מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)