אחרי שנה כואב עוד פעם

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• אחרי שנה כואב עוד פעם
    יורם
    03/10/2011

שלום
    אני בערך לפני שנה וחצי היה לי כאבים איומים בשן הלכתי לרופא שינים שלי אמר לי שיש לי דלקת זה עשה לי טיפול שורש אני חושב שזה היה טיפול של יומים או שאני לא זוכר ובסוף הוא אמר סיימתי ושאל עם אנחנו רוצים לעשות על זה כתר אמרנו כן אבל לא עכשיו מאז עבר שנה ווחצי ולפני שנה נפל לי הסתימה שהוא סם. [זה שן לפני אחרונה למטה]
    עכשיו היום יש לי כאבים ואני קבעתי תור למחר מה הוא יעשה לי עוד טיפול שורש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שנה כואב עוד פעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שנה כואב עוד פעם - תגובה

ד''ר רונן דביר
    04/10/2011

שלום יורם
    כדאי אולי שתשאל את שאלתך לאחר בדיקת הרופא
    חסרים פרטים רבים כדי שאוכל לעזור ולכוון אותך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף עקירה אבל משהוא מוזר קרה לי !!

יורם
    04/10/2011

אלהן מה שאמרתי לך שעשיתי פעם טיפול שורש וזה וזה הלכתי לרופא שיניים שליי הוא עשה לי צילום וראה שיש דלקת קטנה והשן הרוסה לגמרי איפשאר להרכיב עליה כתר או משהוא הוא אמר לי שהיא כבר גמורה לכן צריך לעשות עקירה אמרתי אוקי
    [לפני חודשיים בערך עשיתי אצלו עוד עקירה וחזרתי הביתה היה לי סחרחורות וגלי חום]
    אז אמרתי לו אוקי הוא התחיל בטיפול עשה לי ניראלי 4 זריקות הרדמה הוא הוציא לי תשן ושם לי תפרים לא יודע למה ושכהוא סיים תתטיפול קמתי הכסא המתכוון הזה קיבלתי בום כזה התחתי להזיע בכל הגוף ממש בכל הגוף כל הגב שלי היה מים הייתי מסטול כזה מסטול מת הלכתי עקום היה לי סחרחורות כאלה ממש כאילו לקחתי סמים ממש כל שניה חשבתי שאני עומד להתעלף .. אמא שלי הייתה לידי נורא נבלה הרופא אמר לי לשבת על הכסא וביקש מאמא שלי לקנות לי גלידה אחרי שאמא שלי קנתה לי תגלידה ואכלתי אותה הרגשתי נורא טוב חזרתי לעצמי עכשיו יש לי עוד שלושה טיפולים ואני מפחד שזה יקרה לי שוב ... זה נורא מלחיץ למה זה קורה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף עקירה אבל משהוא מוזר קרה לי !! - תגובה

ד''ר רונן דביר
    04/10/2011

לצערי איני יודע מה הסיבה
    אני מאחל לך רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגיד לי מה אתה חושב אני צוחק איתך ?

יורם
    05/10/2011

יש לי טיפול יום שני אני צריך להוריד תתפרים ולעשות טיפול שורש מקדימה ... אני לא יודע מה לעשות אני מפחד שזה יקרה לי שוב ...
    אז תענה לי מה זו התשובה הזאת .....
    האם זה קרה למשהוא במרפאה שלך או ששמעתה על דבר כזה למי צריך לפנות ...
    זה לא צחוק עם יש ד"ר אחר אני מוזמן לשמוע.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגיד לי מה אתה חושב אני צוחק איתך ? - תגובה

ד''ר רונן דביר
    05/10/2011

לעיתים לאחר שכיבה ממושכת ומאומצת, יש סחרחורת בזמן קימה מהירה. תנסה בפעם הבאה לקום מכסא הרופא בשלבים ולא באופן מיידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו