מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקירות והשתלות שינייםבעילום19/12/2011
שלום רב!
אתמול הייתי בבדיקה אצל מומחה חניכיים (מטעם קופת החולים) אשר בישר לי כי יש לי דלקת חניכיים רצינית והמשמעות היא שעליי לעקור 4 שיניים, 2 טוחנות עליונות (אחת בכל צד) ושתי שיניים קדמיות תחתונות...
לאחר העקירות עליי להחליף את השיניים בשתלים...
אני כרגע לא יודע מעבר לזה ואני ממתין לפגישה נוספת עם רופא השיניים שלי כדי לקבוע תוכנית טיפול...
השאלה שלי, מכיוון שקצרה סבלנותי ואני גם מעט לחוץ היא: מה משך הטיפול שעליי לעבור וממה הוא הולך להיות מורכב? האם לאחר העקירות אני אצטרך להמתין לשתלים או שזה נעשה במקום... האם מבצעים את כל העקירות וההשתלות יחד או שזה בטיפולים נפרדים? מה משך ההחלמה מהטיפולים האלה? ושאלה אחרונה שאני יודע שלא תענו לי עליה אבל אנסה בכל זאת ואולי אחד הקוראים יעזור, מהו טווח המחירים הצפוי לכל הטיפול הזה...?
אשמח לתגובתכם המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עקירות והשתלות שיניים - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר25/12/2011בעילום שלום,
קשה לתת לך תשובות מכיוון שלא בדקתי אותך ולא ראיתי את הצילומים הרלוונטיים.
בעקרון ניתן לבצע עקירות ומיד השתלה ולעיתים אפילו להרכיב כתר זמני מיידי.הדבר תלוי במצב השן והעצם . במקרים בהם קיימת דלקת אקוטית לא ניתן לבצע את ההשתלה באופן מיידי. ישנם מקרים בהם יש צורך בהשתלת עצם דבר שיצריך זמן המתנה גדול יותר .
כפי שאתה מבין לא ניתן לתת לך תשובה מבלי לבצע בדיקה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)