השתלת עצם- אנא תשובה דחופה לחוות דע

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלת עצם- אנא תשובה דחופה לחוות דע
    אתי
    27/02/2012

אשמח לקבל תשובה מיידית בבקשה אם אפשר.
    ביצעתי השתלת עצם לפני שבוע ואני עדיין עם כאבים עזים . ההשתלת עצם היתה בלסת תחתונה בשני הצדדים ל-6 שיניים בערך.
    כואב לי מאוד. אני לוקחת אוגמנטין שבוע. פניתי לרופא וירדתי אליו לבדיקה. לאחר הבדיקה אמר שזה נראה טוב ואין הפרשות של דלקת וכו' וכי יש לקחת משכחי כאבים. אני לוקחת ולא עוזר לי.
    שאלתי היא האם זה הגיוני לסבול שבוע+ מכאבים עזים האם זה בסדר שהכאבים מלווים אותי כל היום. מה לעשות. ?? עד מתי הסבירות היא לעבור כאבים כאלה? אנא עיזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת עצם- אנא תשובה דחופה לחוות דע - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    10/03/2012

אתי שלום,
    השתלת עצם הינה שם כולל לפרוצידורה בה מוסיפים עצם לעצם הקיימת על מנת לעבות או להגביה את העצם.
    שינן טכניקות רבות ליצירת בנית העצם הזו . ישנם מצבים בהם על מנת לקבל כיסוי טוב של הרקמה הרכה , יש לבצע חתכי שיחרור של הרקמה הרכה - דבר זה יכול לגרום לכאבים, נפיחות ושיטפי דם , כמה זמן יש להמתין עד להפסקת הכאב ? הדבר מאוד אינבידואלי ותלוי בגורמים רבים.
    במידה ונבדק והרופא המטפל אמר לךשהכל תקין - כל שעלייך לעשות הוא להמתין בסבלנות ולהמשיך למלא את ההוראות.
    מאחל לך בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו