מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוששת מפגיעה בעצב בעקבות טיפול שורשנטע02/03/2013
בת 45.
לפני 6 ימים עברתי טיפול שורש בשן 35 (לסת תחתונה, משמאל).
במשך הימים עד עכשיו, היה שם קצת נפוח,.
עכשיו הנפיחות יורדת, ושמתי לב שזווית הפה בצד שמאל יותר נפולה מאשר בצד ימין.
אני מפחדת שהא-סימטריה הזו תישאר. שאולי נפגע עצב הפנים.
האם זה מקובל שכך יהיה, ואח"כ יחלוף?
מה אני צריכה לבדוק?
והכי חשוב, מה לעשות כדי שהמצב הזה לא יישאר פרמנטטית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת מפגיעה בעצב בעקבות טיפול שורש - תגובה
ד''ר רונן דביר03/03/2013שלום
לפי התאור שלך זה נשמע שזה יסתדר על הצד הטוב לאחר העלמות הדלקת מהאזור
אני מציע, ליתר ביטחון, להגיע לרופא השיניים לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והמשך
נטע03/03/2013עכשיו כבר 7 ימים אחרי. הדלקת הולכת ופוחתת. האם זה נפוץ שגם 7 ימים אחרי טיפול שורש, עדיין הצד שבו השן שטופלה, נפול יותר כלפי מטה ?
קבעתי תור לרופא המטפל, אבל זה רק מחר בבוקר, ובינתיים אני מאד בחרדה, שכך זה יישאר.
אין לי בעיה שזה ייקח את הזמן לכמה ימים שבועות. אבל כאמור, מפחדת מנזק פרמנטטי .
כי קראתי שבטיפול שורש בשן תחתונה שקרובה לתעלת העצב , המכשירים והחומרים ש משתמשים בהם יכולים לחרוג מתעלת השורש ולפגוע בעצב.
האם שן 35 זו שן שקרובה לתעלת העצב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והמשך - תגובה
ד''ר רונן דביר03/03/2013יש צורך בבדיקה יסודית כדי לתת לך תשובה מדויקת המתאימה אישית לך
אני בטוח שלאחר הבדיקה מחר תוכלי להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)