שתלים והרמת סינוס

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שתלים והרמת סינוס
    ספיר
    10/03/2013

שלום רציתי להתעניין לגבי שתלים של 4 ALL ON והאם זה מתאים לי, הרופא שלי אמר שאני צריכה לעשות הרמות סינוס והשתלות עצם בלסת עליונה שכן צריך שתלים בכל הלסת העליונה ואין לי עצם כך טען לפי צילום הסיטי ומאוד לא בא לי ללכת על השיטה הזו וכשאמרתי לו שאני מעדיפה את השיטה של ALL 4 ON אמר לי שאי אפשר כי אין לי בכלל עצם האם זה נכון? או שאפשר גם אם אין לי בכלל עצם קדימה או אחורה ... תודה ... ספיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלים והרמת סינוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים והרמת סינוס - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    12/03/2013

ספיר שלום,
    על מנת לתת לך חוו דעת מתאימה יש לבדוק צילומים וסיטי.
    שיטה ALL ON 4 הינה שיטה בה משתילים שתלים אחוריים בהטיה על מנת להמנע מצורך בהרמת סינוס. באותם מקרים ראש השתל מצוי בעמדה אחורית ואילו גוף השתל נמצא בזוית כך שכל השתל מצוי בעצם קיימת.
    השיטה הזו של שתלים מוטים יכולה לחסוך צורך בהרמת סינוס, אבל יש לזכור כי חייב להיות נפח מסויים של עצם על מנת בכל זאת להתקין את השתלים.
    אולם ישנם מקרים בהם הקיר הקדמי של הסינוס נמצא באזור של הניבים ולכן גם בשימוש בשתל מוטה לא נקבל מספיק תמיכה לגשר עם שיניים אחוריות - במקרים כאלו יש צורך בכל מקרה לבצע הרמת סינוס .
    כאמור , על מנת לבדוק מה המצב שלך - יש לבצע בדיקה של הצילומים הרלוונטיים.
    אשמח לעזור
    בברכה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו