מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתלים והרמת סינוסספיר10/03/2013
שלום רציתי להתעניין לגבי שתלים של 4 ALL ON והאם זה מתאים לי, הרופא שלי אמר שאני צריכה לעשות הרמות סינוס והשתלות עצם בלסת עליונה שכן צריך שתלים בכל הלסת העליונה ואין לי עצם כך טען לפי צילום הסיטי ומאוד לא בא לי ללכת על השיטה הזו וכשאמרתי לו שאני מעדיפה את השיטה של ALL 4 ON אמר לי שאי אפשר כי אין לי בכלל עצם האם זה נכון? או שאפשר גם אם אין לי בכלל עצם קדימה או אחורה ... תודה ... ספיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שתלים והרמת סינוס - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר12/03/2013ספיר שלום,
על מנת לתת לך חוו דעת מתאימה יש לבדוק צילומים וסיטי.
שיטה ALL ON 4 הינה שיטה בה משתילים שתלים אחוריים בהטיה על מנת להמנע מצורך בהרמת סינוס. באותם מקרים ראש השתל מצוי בעמדה אחורית ואילו גוף השתל נמצא בזוית כך שכל השתל מצוי בעצם קיימת.
השיטה הזו של שתלים מוטים יכולה לחסוך צורך בהרמת סינוס, אבל יש לזכור כי חייב להיות נפח מסויים של עצם על מנת בכל זאת להתקין את השתלים.
אולם ישנם מקרים בהם הקיר הקדמי של הסינוס נמצא באזור של הניבים ולכן גם בשימוש בשתל מוטה לא נקבל מספיק תמיכה לגשר עם שיניים אחוריות - במקרים כאלו יש צורך בכל מקרה לבצע הרמת סינוס .
כאמור , על מנת לבדוק מה המצב שלך - יש לבצע בדיקה של הצילומים הרלוונטיים.
אשמח לעזור
בברכה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)