השתלת שיניים בשיטת Simplant

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלת שיניים בשיטת Simplant
    Paila
    08/04/2013

רופא השיניים שלי הציע לי השתלה כנ"ל כפתרון לאחר שפעמיים היה לי שתל רגיל בשן מסוימת ולאחר שנתיים-שלוש הוא זז ממקומו והיה צורך להוציאו ולבצע מחדש (יצוין שזה קורה רק בשן הזו). האם זה אכן פתרון להרבה שנים או שכדאי כבר לעשות תותבת וגמרנו? אני שואלת כי זה גם יקר מאוד וגם נמאס כבר שהסיפור חוזר על עצמו. ועוד שאלה: השן שעל ידה רעועה לדבריו, והוא רוצה באותה הזדמנות לעקור אותה ולבצע גם בה השתלה ממוחשבת. האם זה הכרחי? הגיוני? אודה מאוד על תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיניים בשיטת Simplant

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת שיניים בשיטת Simplant - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    13/04/2013

paila שלום,
    אין קשר בין השתלה ממוחשבת לבין סיכויי ההצלחה של השתל. להשתלה ממוחשבת יש יתרונות רבים אבל במידה והשתל מותקן כראוי בצורה הרגילה הרי שאין כל יתרון לשרידות השתל לאורך זמן דווקא בשימוש בהשתלה ממוחשבת.
    בעירון על פי הספרות הרפואית אורך חיים של שתל הינו 10 שנים , על פי התאור שלך כל 3 שנים השתל נכשל.- לכן לפני ביצוע השתל הנוסף יש לבדוק מדוע? או מהו הגורם לכישלון של השתל?
    רק לאחר זיהוי הגורם לכישלון ורק לאחר הניטרול של הגורם הזה ניתן לבצע את השתל הנוסף.
    מאחל לך בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו