תותבת מוברגת

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• תותבת מוברגת
    צביקה
    05/10/2013

התקינו לי 6 שתלים לתותבת מוברגת ושיניים מאקריל.
    לאחר שיחה עם הרופא הוא אמר לי שהשתלים יצאו קצת עקומים ולא במקום המתאים ולכן במצב הקיים לא ניתן להתקין לי תותבת מוברגת (לדברי הטכנאי) ואז הוא הוסיף שניתן להתקין סוג של מתאם שעלותו כ-15 אלף ש"ח על מנת להתקין תותבת מוברגת. לחילופין הוא הציע לי להתקין גשר מודבק מחרסינה על השתלים הקיימים .
    עזור לי להבין איפה אני עומד מבחינה טיפולית ומבחינת זכויות כי אולי המדובר בפשלה. אני מטופל דרך קופ"ח לאומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תותבת מוברגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תותבת מוברגת - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    07/10/2013

צביקה שלום,
    קשה לתת יעוץ מבלי לבדוק אותך.
    בכל מקרה , גשר מודבק על מבנים הינו פתרון ראוי ( שוב לא בדקתי את המקרה הספציפי שלך) .
    לגבי האופציה של ביצוע מתאם גם אפשרות זו קיימת אבל החסרון שלה הוא בעלותה ובמורכבות של הביצוע ( יש צורך בתנאים נאותים לביצוע של המתאם הזה).
    ממליץ לך להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי היתרונות והחסרונות במקרה שלך ואז להחליט.
    האם היתה פאשלה? - איני יודע , צריך לזכור כי עם מדובר בהשתלה בעצם הקיימת - לעיתים במלהך ההשתלה מתקינים את השתל בזווית קצת שונה מן המתוכנן על מנת לקבל איחזה טובה יותר של השתל ועמידות גדולה יותר לאורך זמן. ולכן יש שינויים.
    רצוי לציין בהקשר הזה כי כאשר מבצעים השתלה בהדרכה ממוחשבת, התכנון תואם את הביצוע.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו