מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תותבת מוברגתצביקה05/10/2013
התקינו לי 6 שתלים לתותבת מוברגת ושיניים מאקריל.
לאחר שיחה עם הרופא הוא אמר לי שהשתלים יצאו קצת עקומים ולא במקום המתאים ולכן במצב הקיים לא ניתן להתקין לי תותבת מוברגת (לדברי הטכנאי) ואז הוא הוסיף שניתן להתקין סוג של מתאם שעלותו כ-15 אלף ש"ח על מנת להתקין תותבת מוברגת. לחילופין הוא הציע לי להתקין גשר מודבק מחרסינה על השתלים הקיימים .
עזור לי להבין איפה אני עומד מבחינה טיפולית ומבחינת זכויות כי אולי המדובר בפשלה. אני מטופל דרך קופ"ח לאומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תותבת מוברגת - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר07/10/2013צביקה שלום,
קשה לתת יעוץ מבלי לבדוק אותך.
בכל מקרה , גשר מודבק על מבנים הינו פתרון ראוי ( שוב לא בדקתי את המקרה הספציפי שלך) .
לגבי האופציה של ביצוע מתאם גם אפשרות זו קיימת אבל החסרון שלה הוא בעלותה ובמורכבות של הביצוע ( יש צורך בתנאים נאותים לביצוע של המתאם הזה).
ממליץ לך להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי היתרונות והחסרונות במקרה שלך ואז להחליט.
האם היתה פאשלה? - איני יודע , צריך לזכור כי עם מדובר בהשתלה בעצם הקיימת - לעיתים במלהך ההשתלה מתקינים את השתל בזווית קצת שונה מן המתוכנן על מנת לקבל איחזה טובה יותר של השתל ועמידות גדולה יותר לאורך זמן. ולכן יש שינויים.
רצוי לציין בהקשר הזה כי כאשר מבצעים השתלה בהדרכה ממוחשבת, התכנון תואם את הביצוע.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)