חידוש טיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• חידוש טיפול שורש
    שירה
    23/10/2013

שלום נקבע לי חידוש טיפול שורש אצל מומחה ובינתיים יש לי שן כאבים ואפילו חזקים האם זה אומר שהטיפול יהיה ארוך וקשה? האם יכול להיות שבמהלך הטיפול יוחלט על יותר ממפגש אחד כי זה מסובך יותר ? האם יכול להיות כאבים אחרי הטיפול ואצטרך אנטביוטיקה ? ותוך כמה זמן מסיום החידוש כדאי / נהוג לחזור לרופא המטפל להמשך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חידוש טיפול שורש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שירה

רני
    24/10/2013

אני לא רופא, אבל אני אענה לך ממה שאני יודע עד שהרופא יגיב לך. למומחה לטיפול שורש קוראים אנדודונט. הוא למד עוד 4 שנים של התמחות לעומת רופא שיניים רגיל.

אני לא יודע מתי עשית את טיפול השורש, אם לא מזמן אז כנראה שהוא נכשל.

אם זה טיפול ישן, לפעמים גם כן צריך חידוש.

אם אין סיבוכים מיותרים אפשרי שהטיפול יסתיים במפגש אחד וכן, את תקבלי אנטיביוטיקה.

אחרי טיפול שורש עושים כתר לשן בשביל להגן עליה. שן שעברה טיפול שורש חלשה יותר משיניים בריאות והיא עלולה להסדק לך מה שלפעמים מוביל לעקירה.

תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוש טיפול שורש - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    05/11/2013

שירה שלום,
    העובדה שהשן כואבת לך- מרמזת על כך שיש במקום דלקת ורצוי בד"כ לקחת אנטיביוטיקה.
    האם הטיפול יהיה מורכב או ארוך - הדבר תלוי בצורת התעלות , מידת הפיתול + כמה התעלות רחבות.
    יתכן ויהיה צורך ביותר ממפגש אחד.
    הרופא המבצע את טיפול השורש יתן לך הוראות לגבי ההמשך.
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו