סכר גומי

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• סכר גומי
    נטע
    02/11/2013

שלום לך !!

אני צריכה עזרה והתייעצות לפי נסיונך.

הלכתי לחידוש טיפול שורש , הרופאה המומחית במרפאה לא הצליחה לשים לי את הסכר גומי , התייעצה עם הרופאה הכללית והוחלט להפנות אותי למומחית יותר גדולה ובמקום שיש להם מיכשור וידע הכי גדולים שיש. שאלתי היא האם בהכרותך מצבים שלא נשאר חומר רב בשן האם יש אפשרות לשים סכר גומי (כלומר האם יש סוגים וגדלים בזה) ויהיה אפשר לעשות לי חידוש טיפול שורש או שרוב הסיכויים שאצטרך עקירה? מדובר דרך אגב בשן טוחנת שמאלית עליונה ולא בינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכר גומי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכר גומי - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    05/11/2013

יעל שלום,
    ישנם סוגים שונים של ווים אשר מחזיקים את סכר הגומי ואשר יכולים אף להתחבר לשן אשר כמעט ואין לה כותרת.
    במורים קיצוניים ניתן לבנות כותרת מחומר קומפוזיטי ואז להתחבר עם הוו או אפילו להדביק את הוו לשן עם חומר קומפוזיטי
    רצוי לא לוותר על סכר הגומי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכר גומי

נטע
    05/11/2013

בקיצור אתה אומר שיש סיכוי שיצליחו , כי שלחו אותי למומחה הכי טובה ואמרו שאם זה לא יצליח אצטרך עקירה , האם הסיכויים בדרך כלל מצליחים לשן שלא נשאר לה הרבה חומר בשן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכר גומי - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    05/11/2013

נטע שלום
    בסופו של דבר כל מקרה לגופו
    מאחל לך הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו