מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכר גומינטע02/11/2013
שלום לך !!
אני צריכה עזרה והתייעצות לפי נסיונך.
הלכתי לחידוש טיפול שורש , הרופאה המומחית במרפאה לא הצליחה לשים לי את הסכר גומי , התייעצה עם הרופאה הכללית והוחלט להפנות אותי למומחית יותר גדולה ובמקום שיש להם מיכשור וידע הכי גדולים שיש. שאלתי היא האם בהכרותך מצבים שלא נשאר חומר רב בשן האם יש אפשרות לשים סכר גומי (כלומר האם יש סוגים וגדלים בזה) ויהיה אפשר לעשות לי חידוש טיפול שורש או שרוב הסיכויים שאצטרך עקירה? מדובר דרך אגב בשן טוחנת שמאלית עליונה ולא בינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סכר גומי - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר05/11/2013יעל שלום,
ישנם סוגים שונים של ווים אשר מחזיקים את סכר הגומי ואשר יכולים אף להתחבר לשן אשר כמעט ואין לה כותרת.
במורים קיצוניים ניתן לבנות כותרת מחומר קומפוזיטי ואז להתחבר עם הוו או אפילו להדביק את הוו לשן עם חומר קומפוזיטי
רצוי לא לוותר על סכר הגומי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכר גומי
נטע05/11/2013בקיצור אתה אומר שיש סיכוי שיצליחו , כי שלחו אותי למומחה הכי טובה ואמרו שאם זה לא יצליח אצטרך עקירה , האם הסיכויים בדרך כלל מצליחים לשן שלא נשאר לה הרבה חומר בשן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סכר גומי - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר05/11/2013נטע שלום
בסופו של דבר כל מקרה לגופו
מאחל לך הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)