מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר זמנינטע14/12/2013
שאלה לי : היתה לי שן עם כתר שנפלה לי , שמו לי כתר זמני , עד להמשך הטיפול , המשך הטיפול שבינתיים חידוש טיפול שורש וגם מבנה , והשלב הבא הוא כתר זמני האם בדרך כלל משתמשים בכתר הזמני שלפני זה השתמשו או כתר זמני חדש , בגלל שזה בא על המבנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתר זמני - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר14/12/2013נטע שלום,
לעיתים ניתן לשתמש באותו הכתר הזמני ול עיתים יש צורך לבצע כתר חדש.
הדבר תלוי באיזה כתר זמני בוצע בשלב הראשון - במידה והכתר עם בורג בתוכו ( כתר ריצמונד) - הרי שבד"כ יש צורך בכתר זמני חדש - במידה והכתר חלול- הרי שניתן להשתמש בו גם לאחר ביצוע המבנה החדש.
בהצלחה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר זמני
אוסנת15/12/2013השאלה מה בדרך כלל עושים ? כי הכתר היה קודם ללא המבנה ולא המשך הטיפול האם יש טעם , וגם הכתר מעל חודש וחצי הוא בצד מאז שהוציאו לי אותו? השאלה האם להביא לרופאה לטיפול הבא שעושה לי שהוא הכתר הזמני או שאין טעם , כי פשוט שכחתי לשאול בפגישה הקודמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כתר זמני - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר21/12/2013נטע שלום ,
קשה לי לתת לך תשובה - איני מכיר את המקרה ואיני יודע מה בוצע והאם הכתר הזמני מתאים.
עלייך לברר זאת עם הרופא המטפל :-).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)