כתר זמני

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• כתר זמני
    נטע
    14/12/2013

שאלה לי : היתה לי שן עם כתר שנפלה לי , שמו לי כתר זמני , עד להמשך הטיפול , המשך הטיפול שבינתיים חידוש טיפול שורש וגם מבנה , והשלב הבא הוא כתר זמני האם בדרך כלל משתמשים בכתר הזמני שלפני זה השתמשו או כתר זמני חדש , בגלל שזה בא על המבנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר זמני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר זמני - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    14/12/2013

נטע שלום,

לעיתים ניתן לשתמש באותו הכתר הזמני ול עיתים יש צורך לבצע כתר חדש.
    הדבר תלוי באיזה כתר זמני בוצע בשלב הראשון - במידה והכתר עם בורג בתוכו ( כתר ריצמונד) - הרי שבד"כ יש צורך בכתר זמני חדש - במידה והכתר חלול- הרי שניתן להשתמש בו גם לאחר ביצוע המבנה החדש.
    בהצלחה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זמני

אוסנת
    15/12/2013

השאלה מה בדרך כלל עושים ? כי הכתר היה קודם ללא המבנה ולא המשך הטיפול האם יש טעם , וגם הכתר מעל חודש וחצי הוא בצד מאז שהוציאו לי אותו? השאלה האם להביא לרופאה לטיפול הבא שעושה לי שהוא הכתר הזמני או שאין טעם , כי פשוט שכחתי לשאול בפגישה הקודמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זמני - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    21/12/2013

נטע שלום ,
    קשה לי לתת לך תשובה - איני מכיר את המקרה ואיני יודע מה בוצע והאם הכתר הזמני מתאים.
    עלייך לברר זאת עם הרופא המטפל :-).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו