טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול האם יש הבדל בין מברשת שיניים חשמלית על בטריות לבין מברשת שיניים רגילות , אני צריכה מברשת רכה וטובה שתהיה טוב גם בהברשת כתרים ככה שתהיה כמה שיותר עדינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רוית שלום, מברשת שיניים טובה צריכה להיות בעלת: ראש קטן- כך שתוכל להגיע לכל מקום. סיבים עדינים כך שלא תפגע בחניכיים ותשחוק את השיניים. נוחה באחיזה.
ניתן להגיע עם ציחצוח יעיל לתוצאות טובות גם עם מברשת ידנית אבל - הדרך האפקטבית ביותר היא מברשת שיניים חשמלית (ועדיף נטענת). יש היום מברשת שיניים חשמליות מצויינות במחירים סבירים מאוד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד