דלקת

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• דלקת
    שירה
    27/01/2014

גילו לי דלקת ב-2 כתרים צמודים : האם יכאב לי הפעולה של ההוצאה המבנים והכתרים והאם במצב של דלקת יכולות להידבק עוד שיניים בדלקת? ובחידוש גם האם עושים כל שן בנפרד או שתיהן יחד? וכמה זמן מומלץ לחכות אחרי החידוש במצב של דלקת ועד להמשך הטיפול של המבנה והכתר הזמני? והמשך שקרה לי בימים האחרונים : נתנו לי לפני כמה חודשים אנטביוטיקה לשיניים הנ"ל וקצת אחרי זה הצטרכנו לטפל בשן אחרת שעשתה בעיות בינתיים שוב מתחילה רגישות בשן ואני מניחה שזה יגבר בקרוב השאלה היא יכול להיות שהמצב מחריף שאחרי לא זמן ארוך מדי שוב יש כאבים ומה אתה חושב שצריך לעשות שוב אנטביוטיקה? וברגע שיוכלו לטפל האם במצב ששן אחת יותר דלקתית מהשניה אתה גם היית מטפל ב-2 השיניים יחד שיתחילו או שכדאי יותר שן שן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    01/02/2014

תמר שלום,
    טיפול שיניים אינו דבר כואב במידה ונותנים הרדמה מספקת!
    לכן גם הסרת הכתרים והמבנים כולל חידוש טיפול השורש לא אמורים לכאוב במהלך הטיפול.
    במידה וניתן רצוי לטפל בשתי השיניים יחדיו ובכך לחסוך פגישות והרדמות ( כאשר לכל שן יש את הכלים שלה לטיפול).
    לעיתים חידוש טיפול שורש יבוצע במספר ישיבות - על מנת לאפשר לדלקת לעבור תהליך של ריפוי - כלומר הדבר תלוי במצב הדלקת.
    במידה והדלקת לוותה בכאב רצוי להמתין עד שהכאב יחלוף על מנת לבצע את המבנים והמשך השיקום.
    במידה ולא - הרי שניתן להמשיך לביצוע מבניה וכתרים זמניים ואז להמתין עד שניתן להות ריפוי של התהליך הדלקתיים.
    יתכן צורך ב כיסוי אנטיביוטי נוסף על מנת לטפל בשינים.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו