השתלה או חידוש

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלה או חידוש
    רוית
    30/01/2014

שלום הייתי אצל רופאת השיניים ששולחת אותי למומחה החניכיים וגם למומחה לשורש . הסיפור הוא כזה: הורידי לי 2 כתרים , שיש לי דלקת ב-2 שיניים שעברו טיפול שורש וכתר , ובעקרון אמורה לעבור חידוש וכל השאר אבל אחרי שהורידה אמרה שבספק אם יוכלו וכנראה אצטרך השתלת שיניים לפי מה בדרך כלל מחליטים אם צריך השתלה ואם כן עושים גם חידוש קודם לנקות את השורשים ואז השתלה או בכלל לא צריך חידוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלה או חידוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלה או חידוש תוספת

רוית
    01/02/2014

והשאלה היא גם שולחים אותי קודם למומחה שורש שינסה כי התורים למומחה חניכיים ארוכים יותר שינסה ולאחר קצת זמן זה מומחה חניכיים האם זה בסדר או שזה הסדר הזה או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלה או חידוש תוספת - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    01/02/2014

רוית שלום,
    קשה לתת חוות דעת מבלי לבדוק את השיניים ולראות צילומי רנטגן רלוונטיים.
    בכל מקרה הכיוון הוא לנסות להציל את השיניים - במידה וניתן לבצע חידושי טיפולי שורש - הרי כדאי לבצע זאת ואז לבצע מבנים וכתרים.
    במידה ולא ניתן להציל אתהשיניים - הרי שיש לעקור את השיניים ולבצע שתלים ( לא מבצעים חידוש טיפול שורש ואז עוקרים את השיניים).
    במידה ומתחת לשיניים הקיימות יש תהלכים דלקתיים - הרי שיתכן ויהיה צורך להמתין לאחר העקירה והשתיל את השתלים במועד מאוחר יותר.
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו