כתר זמני למשך שלושה חודשים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• כתר זמני למשך שלושה חודשים
    ד``ר ניצן שלזינגר
    26/03/2014

יש לי כתר זמני שבוצע במרפאה כבר איזה חודשיים ואצטרך להיות איתו עוד כמה חודשים , לפחות 3 חודשים בגלל שאצטרך הארכת כותרת ועד שנקבע התור וההחלמה אז זה יהיה לפחות 5 חודשים שאני עם כתרים זמניים בינתיים פשוט יש הרגשה שהכתר כאילו מתפורר האם זה הגיוני והאם זה יחזיק כל כך הרבה זמן או מה אפשר לעשות בכדי שיחזיק זמן רב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר זמני - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    27/03/2014

נאוה שלום,
    כתר זמני טוב יכול להחזיק מספר חודשים בל כל בעיה ( היו לי מקרים של שנים רבות),
    במידה ונראה לך שהכתר מתפורר - אני ממליץ לך לפנות אל הרופא המטפל.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זמני בשן

נאוה
    29/03/2014

תודה על התשובה . השאלה היא האם כתר שעשוי במרפאה ולא במעבדה יכול להחזיק זמן רב כל כך של חודשים 5-6 , ושמעתי גם שהשרידות של כתר כזה לעומת במעבדה קטן יוצר וחיידקים ושאריות מזון יכולות להכנס האם זה נכון? ואם זה מתפורר זה לא סימן שהכתר לא יחזיק מעמד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זמני בשן - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    01/04/2014

נאוה שלום,
    ניתן ליצר כתר זמני מבושל במעבדה - תהליך הבישול של האקריל הופך אותו לעמיד יותר ודחוס יותר. מצד שני כאשר יש צורך להתאים אותו לשן המושחזת ומבצעים ריפוד - הריפוד לא מתחבר אליו בצורה טובה.
    כתר זמני המיוצר בקליניקה - בד"כ הוא מאקריל לא מבושל - - עדיין במידה ומבוצע בצורה נכונה יכול לשרוד זמן רב . הדבר תלוי בטיב ההכנה של השן ושל הכתר הזמני עצמו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו