מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר זמני למשך שלושה חודשיםד``ר ניצן שלזינגר26/03/2014
יש לי כתר זמני שבוצע במרפאה כבר איזה חודשיים ואצטרך להיות איתו עוד כמה חודשים , לפחות 3 חודשים בגלל שאצטרך הארכת כותרת ועד שנקבע התור וההחלמה אז זה יהיה לפחות 5 חודשים שאני עם כתרים זמניים בינתיים פשוט יש הרגשה שהכתר כאילו מתפורר האם זה הגיוני והאם זה יחזיק כל כך הרבה זמן או מה אפשר לעשות בכדי שיחזיק זמן רב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתר זמני - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר27/03/2014נאוה שלום,
כתר זמני טוב יכול להחזיק מספר חודשים בל כל בעיה ( היו לי מקרים של שנים רבות),
במידה ונראה לך שהכתר מתפורר - אני ממליץ לך לפנות אל הרופא המטפל.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר זמני בשן
נאוה29/03/2014תודה על התשובה . השאלה היא האם כתר שעשוי במרפאה ולא במעבדה יכול להחזיק זמן רב כל כך של חודשים 5-6 , ושמעתי גם שהשרידות של כתר כזה לעומת במעבדה קטן יוצר וחיידקים ושאריות מזון יכולות להכנס האם זה נכון? ואם זה מתפורר זה לא סימן שהכתר לא יחזיק מעמד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כתר זמני בשן - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר01/04/2014נאוה שלום,
ניתן ליצר כתר זמני מבושל במעבדה - תהליך הבישול של האקריל הופך אותו לעמיד יותר ודחוס יותר. מצד שני כאשר יש צורך להתאים אותו לשן המושחזת ומבצעים ריפוד - הריפוד לא מתחבר אליו בצורה טובה.
כתר זמני המיוצר בקליניקה - בד"כ הוא מאקריל לא מבושל - - עדיין במידה ומבוצע בצורה נכונה יכול לשרוד זמן רב . הדבר תלוי בטיב ההכנה של השן ושל הכתר הזמני עצמו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)