טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מתוכננת לעשות שתל. עברתי עקירה לפני איזה שלושה חודשים ויש לי תור לרופא חניכיים בקרוב שיחליט לפי הצילומים ובדיקה אם הכל בסדר. שאלתי היא האם אני צריכה בדרך כלל אחרי עקירת שן שהיתה מאוד מודלקת ועד התקנת השתל שעוברים 3-4 חודשים הסיכוי/ יהיה צורך גם השתלת עצם ואיך זה הולך במהלך השתל הרגיל או בניתוח בפני עצמו אם בכלל צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נאוה שלום, לאחר עקירת שן העצם באזור עוברת ספיגה. במידה והדלקת של השן גרמה לספיגה של העצם עוד לפני העקירה - במקרה כזה תהיה ספיגה גדולה יותר של העצם. לגבי האם תזדקקי לבנית עצם - הדבר מאוד אינדבידואלי -יש לבצע בדקיה - הכולל צילום מקומי של המקום ולאחר מכן ביצוע של CT. ניתן לבצע את בנית העצם עם ההשתלה או בנפרד מהשתלת השתל הדנטלי - הדבר תלוי בגודל וצורך הנזק והספיגה של העצם. בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד