שתל - שיקום והחלמה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שתל - שיקום והחלמה
    הילה
    17/11/2014

שלום רב,
    חסרה לי שן מספר 24 בלסת העליונה, רופא השיניים שלי כמובן המליץ על שתל.שן זו הוסרה בעקירה כירורגית יחסית קשה. חשוב לי לציין כי אני מאוד מאוד חוששת מהטיפול של ביצוע השתל והחלמתו. האם החדרת השתל קשה יותר מעקירה כירורגית (את העקירה עברתי בשלום ללא הרבה כאבים והחלמה קצרה) האם אפשר לחזור לעבודה יום לאחר החדרת השתל? האם יש נפיחות ,כאבים שונים או חזקים יותר מאשר לאחר עקירה? דימום יתר? וכמה זמן נמשך הטיפול להחדרת השתל?
    אשמח מאוד לתשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל - שיקום והחלמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל - שיקום והחלמה - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    25/11/2014

הילה שלום,
    במידה ויש לך מספיק עצם ואין צורך בבנית עצם, הרי שיש ליחדשות משמחות עבורך.
    בד"כ השתלה של שתל דנטלי קלה יותר מן העקירה - שכןבהשתלה נכנסים למקום נקי בניגוד לעקירה של השן שב"כ היתה מעורבת בתהליך דלקתי כלשהו.
    בד"כ בשהתלה ללא תוספת עצם אין כאבים ואין נפיחות - יתכן ויהיו אבל בסבירות נמוכה.בד"כ יש פחות דימום מאשר בעקירה כירורגית.
    החדרת השתל לוקחת זמן קצר יחסית לעקירה כירורגית - וכאמור במידה ואין צורך בבנית עצם , הרי שהכל פשוט יותר ולא מסובך.
    במידה ויש צורך בבנית עצם תלוי באיזה היקף מדובר.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל - שיקום והחלמה

הילה עוזיאל
    26/11/2014

ד"ר ניצן שלזינגר , תודה רבה על תשובתך! חייבת לצייין כי הרגעת אותי מעט.
    אני צריכה לעשות צילום לפני ביצוע ההשתלה - כי את העקירה עברתי לפני יותר משונה חודשים והצילום שביצעתי אז כבר לא תקף. מקווה שלא אצטרך בניית עצם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל - שיקום והחלמה

הילה עוזיאל
    23/12/2014

שוב שלום לך ד"ר, עשיתי צילום ולשמחתי יש מספיק עצם, וניתן לבצע את ההשתלה ללא בניית עצם. מקווה מאוד לעבור זאת בשלום המהירות וכפי שאמרת ללא כאבים חזקים נפיחויות או דימומים - עדיין יש בי פחד גדול!! מקווה להתגבר עליו.
    שאלה נוספת - כמה זמן מינימום , צריך לחכות לאחר השתל עד שמלבישים את השן הקבועה? כרגע יש לי פליפר (האם לאחר השתל אוכל להמשיך ללכת עם פליפר עד שילבישו את השן הקבועה?) תודה רבה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל - שיקום והחלמה - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    24/12/2014

הילה שלום,
    בד"כ ממתינים כ 3 חודשים עד לתחילת השיקום על השתל.
    במידה והייתה בנית עצם לעיתים יש להמתין קצת יותר - תלוי בכמות העצם שהוספה.
    הצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו