טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בהמשך לשאלתי לפני כמה ימים. הרגישות ממשיכה יש ימים שמטריפה אותי האם יכול להיות שלא רואים לא בצילום ולא בבדיקה וצריך בטוח טיפול המחייב טיפול דורש לאור שהרגישות בסתימה והרבה פעמים כאבים שמשגעים אותי למרות שזה באותו קו כאבים אותו דבר? כי עשו לי גם צילום וגם בדיקה ולא רואים שום דבר , נאמר שנחכה אבל בינתיים זה לא נעשה בכלל יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיטל שלום, לא תמיד ניתן לראות ברנטגן צורך בטיפול שורש , לא בהכרח חייבת להיות עששת על מנת שיהיה כאב. במידה ובשן קיים שיחזור עמוק הרי שיש סבירות לצורך בטיפול שורש. על פי התיאור שלך של הכאבים הספונטניים מן השן ומשך הזמן שאת כבר חווה אותם , נראה שיש צורך בטיפול שורש. ממליץ לחזור לרופא השיניים ולהיבדק שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד