ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    מיטל
    04/02/2015

עשיתי טיפול שורש בשנת שהיתה בה סתימה עמוקה והיא סתימת אמלגם ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת יראו בקרוב אחרימהתקנת המבנה ואו הכתר הזמני . מתי רואים בוודאות אם צריך או לא והאם יצטרכו לעשות לי שוב צילומים אחרי התקנת המבנה במיוחד שנשארו שאריות מהחתימה של האמלגם והאם זה חותר מדויק והאם הגלל זה ובגלל שהסתימה היתה כסופה עמוקה ובשן טוחנת הסיכוי יהיה גדול יותר להארכת כותרת?

ועוד שאלה : האם יכול להיות מבנה של פה/שיניים שהסבירות להארכת כותרת יותר גבוהה? פשוט בשנתיים שלוש האחרונות כמה שיניים שהיו לי סתימות/כתרים שנאלצו לעשות כתרים חדשים כל פעם זה נגמר בהארכת כותרת האם זה קשור למבנה הפה והאם שאני קצת שוחקת שיניים יש לזה גם קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    21/02/2015

טלי שלום,
    הארכת כותרת הינה פרוצדורה בה מורידים את גובה החניכיים והעצם במקום בו העעשת הגיעה מתחת לגובה החניכיים.
    הסיבה לכך נובעת מן הצורך לשמור על "מרחב- ביולוגי" בין סיום השחזור ( סתימה או כתר ) לבין העצם. במידה ולא שומרים על מרווח של כ 2 מ"מ בין השחזור לבין העצם -- תהיה במקום דלקת חניכיים ולכן מראש מבצעים את הורדת הגובה.
    קשה לומר שיש נטיה לצורך בהארכת כותרת- יש לבדוק כל מקרה לגופו.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו