מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר על שתלז'ניה16/03/2015
שלום רב,
לפני שבוע הרכיבו לי כתר על שתל. השתל בוצע לפני 6 חודשים, העריקה לפני 7 שנים.
במהלך ההרכבה הרופא שייף את השן שמול השן עם הכתר (שן בריאה בלסת העליונה). אחרי שבוע אני עדיין מרגישה אי נוחות גדולה. שתי שאלות: 1. האם הגיוני שלצורך ההתאמה ישייפו שן בריאה ולא ת הכתר עצמו. 2. תוך כמה זמן אמורה לחלוף אי הנוחות בפה (התחושה שלי היא שהכתר על השתל גבוה מדי).
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתר על שתל - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר17/03/2015ז'ניה שלום,
לאחר איבוד שן מאחת הלסתות מתרחשים שינויים ובינהם בקיעת יתר של השן הנגדית לשן שנעקרה. ככל שמחכים יותר זמן עד לשיקום השן החסרה כך השן הנגדית בוקעת יותר .
כאשר משקמים את השן החסרה יש להוריד מן השן שבקעה את הגובה העודף.
כמה להוריד מן השן שבקעה ? - זה תלוי כמה היא בולטת - יתכן ובמקרה שלך היא בלטה מאוד ולכן היה צורך להוריד הרבה ( בכל זאת חלפו 7 שנים מן העקירה).
ישנם מקרים בהם מגיעים לצורך בטיפול שורש או אפילו לעקירה של השן שעברה בקיעת יתר.
מתי תחושי בנוח? - לא יודע אין לי מספיק נתונים .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)