מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר מעל שתלרינת03/04/2015
בבדיקה שגרתית נאמר לי שהכתר אינו יציב למרות שלי לא הפריע כלום...
נאמר לי שזה שום דבר, להרים את הכתר לסובב ההברגה ולהחזיר
אלא מה, שהרופא שניסה להוציא את הכתר לא הצליח חרף ניסיונותיו הרבים ועכשיו הכתר מתנדנד בחוזקה אולם לא ניתן להוציאו
שאלתי היא קודם כל מה הסיבה לכך?
ושנית מה ניתן לעשות ?
הרופא שלח אותי הביתה בתקווה שלעיסה על השן תגרום לו ליפול... האם הגישה נכונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתר מעל שתל - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר05/04/2015רינת שלום,
לאחר התקנת השתל הדנטלי מחכים כ 3 חודשים ולאחר מכן משקמים את השתל.
שיקום השתל מתבצע ע"י הברגה של מבנה אל השתל ואל המבנה הזה מדביקים את הכתר.
ישנם מקרים בהם הבורג שמחזק את המבנה לשתל משתחרר ואז נוצר מצב בו הכתר זז. אומנם הכתר מודבק בצורה טובה למבנה אבל המבנה עצמו זז.
במקרים כאלו משחררים את הכתר ומחזקים את הבורג של המבנה ואז מדביקים את הכתר חזרה למקום.
זה מה שניסה הרופא שיניים שלך לעשות- זו הסיבה שאת הכתר הקבוע של השתל מדביקים עם דבק זמני - על מנת לאפשר הוצאה של הכתר וחיזוק הבורג.
ישנם מקרים בהם הכתר לא יוצא בקלות - וזה כנראה המצב שלך.
עלי לומר לך שיש לנסות להסיר את הכתר אחרת עלול להגרם נזק לתבריג ולבורג במידה והכתר ישאר זמן רב במצב של תזוזה.
ישנם מקרים בהם אין ברירה אלא לחתוך את הכתר לחזק את המבנה ולבצע כתר חדש.
מאחל לך חג שמח :-)
דר' ניצן שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומי אמור לשאת בעלויות ?
רינת12/04/2015הרי לי לא הפריע כלום...
אני לא הרגשתי שהכתר מתנדנד זו רק הייתה דעתה של השיננית
ועכשיו לאחר ניסיון ההוצאה של הכתר הוא מתנדנד ללא הרף
וכבר שבועיים שאני מסתובבת כך והם לא מצליחים להוציא לי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומי אמור לשאת בעלויות ? - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר14/04/2015רינת שלום,
מי אמור לשאת בעלות הכתר ?- אין תשובה ברורה ..
כפי שכבר אמרתי - התופעה די נדירה .
לפי התפיסה השירותית שלי - במידה והכתר די חד - הרי שאני הייתי מבצע זאת על חשבוני -.
מאחל לך בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)