מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול שורש מבטיח שיעקרו את השןבעתידמורן16/05/2015
הי,
עשיתי סתימה לפני כ3 חודשים ולאחר שבועיים השן קצת כאבה לי , התקשרתי לרופא והוא אמר לי שלפעמים בגלל תקופות מעבר יכול להיות שמרגישים את הכאב( לא הבנתי את הקשר,אגב) בקיצור הוא אומר לי שאם זה ממש מפריע אז אעשה טיפול שורש אבל כשמוציאים את העצב בעתיד השן יכולה להתנדנד ויש לעקור אותה.
האם זה נכון? בנוסף, יש ליקצת דלקת ליד השן הזו מזה כשבוע
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול שורש מבטיח שיעקרו את השןבעתיד - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר17/05/2015מורן שלום,
לעיתים אחרי סילוק עששת עמוקה יתכן ותהיה רגישות אשר תחלוף ( מוך השן יכול להגן על עצמו על ידי בניה של חומר שן חדש.
בכל מקרה במידה והשן תזדקק לטיפול שורש היא יכולה לשרוד שנים רבות אבל בד״כ יש צורך במבנה וכתר.
סטטיסטית זה נכון ששן ללא טיפול שורש תשרוד שנים רבות יותר אבל בטיפול נכון השן עם טיפול השורש יכולה להשאר שנים רבות
בהצלחה. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
שירן17/05/2015מדוע אחרי 3 חודשים יש לי קצת דלקת , נפיחות וכאב ליד השן שהרופא עשה לי בה סתימה? זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, שאלה נוספת - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר24/05/2015שירן שלום,
קשה לתת חוות דעת מבלי לבדוק את השיניים .
ממליץ לחזור לרופא המטפל ולהתייעץ
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)