שבר בשן וטיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שבר בשן וטיפול שורש
    אורית
    02/07/2015

שאלתי האם הגיוני שיש שבר שכבר איזה כמעט שבוע כואב שיסתדר או סיכוי גדול יותר לטיפול שורש כלומר יש מקרים שהכאב פתאום נפסק? כן ראו לי שבר שמתלוננת אבל לא יכולים לטפל כרגע כי יש לי גם הרפס בשפתיים אמרו לי לחכות אבל כבר שבוע זה כואב האם יש סיכוי שפתאום ייעלם או שהסיכוי נמוך מאוד לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בשן וטיפול שורש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בשן וטיפול שורש - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    05/07/2015

אורית שלום,
    איפה יש לך שבר?
    בכל מקרה במקרה של שבר של כותרת השן ארש גורם לכאב -, בד"כ הכאב ישאר עד ששן תקבל טיפול - או סתימה או טיפול שורש לפי הנדרש .
    בהצלחה :--)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בשן

אורית
    05/07/2015

לא עשו צילום , מכיוון הבעיה השנייה אבל נאמר שאולי יעבור אבל בינתיים עוברים עוד ימים ולא עובר , האם הסימן ודאי לדעתך שזה לא יעבור מעצמו , ואפשר לעשות רק טיפול שורש נאמר לפי השבר שמספיק רואים אותו והכאבים שנגעו וגם מרגיש כאב ספונטני וכאב שנוגע בשן בצחצוח ובאכילה? האם כל אלה סימן ודאי וגם יצא לי פעם פעמיים שפשוט קשה לישון למרות הכדור שלוקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בשן - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    06/07/2015

אורית שלום,
    כמו שכבר אמרתי קשה לבצע איבחון על סמך התיאור שלך בלבד.
    בכל מקרה כדי שתטפלי בהקדם - לאור הכאב שאת חווה.
    נראה שאת צריכה טיפול שורש לפי הכאב הספונטני שיש לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו