החלפת כתר

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• החלפת כתר
    אוראל
    19/07/2015

הי,
    השאלה שלי כזאת יש לי כתר בשן קדמית מגיל 17 כיום אני בת 22 ושמתי לב שמסביב לכתר החניכיים התרוממו ונהיה לי צבע אפור שחור וזה מאוד מפריע לי.
    השאלה שלי היא אם אני אחליף לכתר זירקוניה ששמעתי שהוא טוב יותר הצבע מסביב לכתר יחזור לצבע הרגיל והחניכיים יחזרו על השן כמו שהיו?
    ועוד האם זה נכון שמי שיש לו כתר קידמי לא יכול לעשות יישור שיניים כי הכתר לא יזוז כי השורש הומת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת כתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת כתר - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    21/07/2015

אוראל שלום,
    לאחר טיפול שורש קורה שהשן משחירה - השן עוברת השחרה לכל אורכה - גם בכותרת וגם בשורש . לכן לעיתים גם בשימוש בכתר זירקוניה ארש כולו בצע לבן ללא מתכת אפורה עדיין יתכן שתהייה הצללה כהה באזור החניכיים ( הדבר תלוי בכמה השן השחירה , עובי העצם ועובי החניכיים).
    נכון שבכתרים על בסיס מתכת אפורה - לעיתים יש השתקפות או חשיפה של שוליים אפורים.
    ניתן לבדוק האם תהיה הטבה מבחינת הצבע כבר בשלב כתר המעבר.
    לגבי ישורש יניים - אין כל בעיה גם שן שעברה טיפול שורש יכולה לעבור תזוזה אורתודנטית.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו