טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אחרי טיפול שורש בשן טוחנת עליונה (2 מפגשים) שהמפגש השני היה לפני יום וחצי , ועדיין יש כאבים האם זה הגיוני? וכמה זמן זה יכול להיות ? והאם יש משהו לקחת חוץ ממשכחי כאבים רגילים , משהו שמתאים יותר לזה? למרות שהמשכחים משפיעים ויותר מהר ממה שהיה לפני הטיפול השורש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מעיין שלום, לעיתים לאחר טיפול שורש יש כאבים אשר בד"כ נובעים מלחץ הידרוסטאטי בקצה השורש. הכאבים הללו חולפים לאחר מספר ימים. במידה ויש כאבים בזמן סגירת הפה - הרי שיש להוריד גובה מן השן המטופלת.
עלייך להתאזר בסבלנות - הכאב בד"כ חולף (במידה והכל בסדר). את יכולה ליטול משככי כאב במידת הצורך. רפואה שלמה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד