מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב אחרי טיפול שורשאילנה20/08/2015
שלום,
לפני 4 שבועות עברתי טיפול שורש אצל מומחה לטיפולי שורש בשן 37, בישיבה אחת, בעקבות נפילת סתימה. במשך שבוע אחרי הטיפול הרגשתי כאבים חזקים, בשבוע לאחר מכן לא היו כאבים ולאחר מכן החלו כאבים לא חזקים עם הפסקות שנמשכים כבר שבועיים. לפני יומיים חזרתי לבדיקה אצל המומחה שבדק את הצילום וטען שיש אולי דלקת מאד מינימלית ורשם לי אנטיביוטיקה ל5 ימים, דאלאצין סי. כמו כן בדק את השן ואמר שאין סדק והוריד קצת מגובה השן וטען שזה אמור לפתור את בעית הכאבים. אבל הכאבים נמשכים. שאלתי, האם האנטיביוטיקה יכולה לעזור, האם ניתן לקבוע בוודאות שאין סדק על סמך צילום ובחינה חיצונית של השן ואיך לדעתך צריך להמשיך את הטיפול. כרגע יש לי סתימה זמנית. יש לי תור לרופא שיניים בעוד שבוע.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב אחרי טיפול שורש - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר22/08/2015אילנה שלום,
במידה ומדובר בזיהום האנטיביוטיקה אמורה לעזור.
לוקח בין 24-48 שעות לאנטיביוטיקה להשפיע.
לגבי סדק - לא תמיד ניתן לזהות אותו ולפעמים הזיהוי שלו הוא רק על פי התסמיניחם.
ממליץ לך להמתין ולהגיע לבדיקה שכבר קבועה לך.
בהצלחה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)