החלמה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• החלמה
    ליאת
    27/08/2015

אני אחרי ניתוח הארכת כותרת לאחר 9 ימים יש לי עדיין תפרים נמסים היום פעם ראשונה מהניתוח ניסיתי ללעוס על הצד של הניתוח וזה כאב וחזרתי לצד הנגדי האם זה הגיוני שזה יכאב שאוכלים אחרי 9 ימים ועדיין לא צחצחתי את האיזור עם זה כאב באכילה האם כדאי לצחצח או שזה יכאב גם שם ועדיף לחכות עוד והאם זה הגיוני שהמקום עוד כל כך רגיש ואי אפשר לעשות עדיין פעולות פשוטות שנעשו לפני הניתוח וזה כרגע בגלל שהוחלט שכרגע אני אהיה בלי הכתר הזמני עד הריפוד עוד שבוע יש השפעה לכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    01/09/2015

ליאת שלום,
    בין יתר תפקידי הכתר הזמני - הוא להגן על החניכיים - מאחלר ואין לך את הכתר והמקום עבר הארכת כותרת, הרי שבזמן לעיסה מזון נלחץ על החניכיים הללו וגורם לכאב.
    לכן בד"כ נהוג כן להשאיר את הכתר הזמני אשר בנוסך להגנה על החנכיים נותן הדרכה לריפוי של החניכיים.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה

ליאת
    01/09/2015

והאם בעקבות כל ההחלמה איטית יותר ואיאלץ בגלל שרגישות מעל שבועיים גם להאריך את זמן הריפוי להמשך לכתר הקבוע יותר ממה שחשבו לפני בגלל זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו