טיפול שורש ועיכוב בדיקה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש ועיכוב בדיקה
    כרמל
    23/09/2015

האם יכול להתפתח בכזאת מהירות בהבדל של עד חודש מהכאב שלא אלך , כי בממילא נראה לי שרוב הסיכויים שאצטרך טיפול שורש אם יש כבר כאבים ספונטניים אז מה זה משנה חוץ מכאבים ואם יחמירו אז אגש לקחת מרשם אלא אם יש סיכוי שזה לא שורש אבל כל הסימנים מראים שכן גם כאבים ספונטניים וגם אחרי קר וחם ושלא עובר למרות אחרי דקה זו לא רגישות כי יש לי גם את זה ויודעת מה זה האם נראה לך שצדקת שזה טיפולמשורש וגם מה יקרה בדחייה רק של חודש שבמילא כבר לא טופל כבר קרוב לחצי שנה בגלל טיפולים אחרים ואילוצים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש ועיכוב בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש ועיכוב בדיקה - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    26/09/2015

כרמל שלום,
    לפי התיאור שלך נראה כי מדובר בצורך בטיפול שורש.
    אכן לכאורה, הפועל היוצא לא ישתנה אם יבוצע טיפול שורש עכשיו או במועד מאוחר יותר , בכל מקרה יבוצע טיפול שורש . אבל!!!
    יכולים לקרות שני דברים:
    1. הכאבים יתגברו ויהפכו לספונטניים (כלומר גם בלי גירוי של קור או חום יהיה כאב חזק)- הכאבים הללו יכולים להיות חזקים מאוד שאפילו משכך כאבים חזק כמעט ולר יעזור. בנוסף גם לרופא השיניים יהיה קשה להרדים את השן והטיפול יהיה פחות נעים.
    2. העששת הינה זיהום חיידקי והזיהום עלול לעבור אל מחוץ לשורש אל העצם ואז הטיפול מורכב יותר וסיכויי הצלחה פוחתים, בנוסף יתכן ויתפת זיהום חריף אשר ילווה בנפיחות וכאבים , ישנם מקרים בהם הזיהום ממשיך ועולה לכיוון המוח או ממשיך לכיוון הגרון במקרים הללו יש ממש סכנת חיים.
    אני ממליץ לפנות לרופא השיניים ולקבל טיפול בהקדם :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו