טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי שלום , אני בת 22 לפני שנתיים בערך הייתי אצל רופא שיניים והוא שם לב שהשיניים הקדמיות שלי לא באותו גובה ת'אמת שזה מאוד הפריע לי אז ביקשתי ממנו שישייף לי קצת מהאורך כי הם גם ככה ארוכות.שן קדמית אחת עם כתר והוא התאים את השן הטבעית לגובה הכתר. שמעתי שיש דבר כזה פלואורידציה שעושים לשן לאחר השייוף כדי להגן עליה. הרופא שלי לא עשה לי את זה יכול להיות שיגרם לשן נזק ואצטרך טיפול שורש בעתיד? תודה רבה ויוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
isca שלום, קשה לתת חוות דעת רק על סמך תיאור, בכל מקרה בהרבה מקרים ניתן להסיר מעט מחומר השן מבלי לסכן את חיות השן. במידה ואין לך רגישות לקור/חום או מתוק , הרי שסביר שבסה"כ זה בסדר. אין צורך "לחזק " את השן ען פלואוריד , אבל במידה ויש לך רגישות הרי שניתן להשתמש במשחות שיניים להפחתת רגישות. או להשתמש במשחה עם ריכוז גבוה של פלואור בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד