מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטיביוטיקה וכאב עזרה מה לעשותרעות19/04/2016
נתנו לי אנטביוטיקה לכאב שיניים למרות שכרגע לא רואים כלום לא במבט ולא בצילום אבל ראו ואמרתי שמתפתלת מכאבים התקפים חזקים שגם בלילה העירו אותי ולא נתנו לי מנוח וזו שן שעשתה לי המון בעיות אז מנסים את האנטביוטיקה ונמשיך מה לעשות השאלה אבל עבר כבר יום וחצי ויש הטבה מאוד מינמלית מתי אמור להיות הטבה עם שיפור משמעותי ואם לא תשפיע מספיק למרות שלא ראו כלום מה עוד אפשר לעשות כי אני די בסיום שלמכתר של השן הזאת ולא ברור מה לעשות כשלא רואים כלום והאם יכול להיות שלא יראו בצילום במרפאה וכדאי יהיה לבדוק שוב את כל האיזור במכון לצילום למרות שכבר לפני שנה עשיתי צילומים רודה על תשובה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה וכאב עזרה מה לעשות - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר23/04/2016רעות שלום,
על מנת לתת לך תשובה מתאימה יש צורך בבדיקה וצילומים.
בכל מקרה רצוי לבדוק שיניים שכנות , במדה והכאב ממוקד רק מן השן המדוברת אז צריך לזכור כי לוקח זמן לאנטיביוטיקה לפעול- בין 24-48 שעות. לאחר שהמקום ירגי יש לבדוק מדוע הופיעו הכאבים.
בנוסף יש לבדוק שאין דחיסת מזון בין השיניים.
חג שמח :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)